Podcast
Læsetid: 1 min.

Den seneste skandale i Inger Støjbergs ministerium, optur over Lars Løkke og begejstring over ’Black Mirror’

Ulrik Dahlin kommer i studiet og udlægger den seneste skandale i Inger Støjbergs ministerium. Rune Lykkeberg har optur over Lars Løkke Rasmussen. Og Christian Monggaard har set fjerde sæson af ’Black Mirror’ – det bør du nok også
Ulrik Dahlin kommer i studiet og udlægger den seneste skandale i Inger Støjbergs ministerium. Rune Lykkeberg har optur over Lars Løkke Rasmussen. Og Christian Monggaard har set fjerde sæson af ’Black Mirror’ – det bør du nok også

iBureauet

Redaktionen
13. januar 2018

En kurder med terminalt nyresvigt og en afghaner med akut leukæmi. Det er to mennesker, der er blevet afvist humanitært ophold i Danmark til trods for, at der var begrundet tvivl om, hvorvidt de kunne få den nødvendige behandling i deres hjemland. Og det er to eksempler på, at Udlændinge- og Integrationsministeriet har undladt at reagere på en dom fra Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol. Ulrik Dahlin kommer i studiet og udlægger den seneste skandale i Inger Støjbergs ministerium.

Rune Lykkeberg er her også. Og han har til gengæld optur over Lars Løkke Rasmussen, fordi det jo var ham, der i starten af denne uge trak den streg i sandet, som vi har ventet mange år på: en streg i sandet overfor Dansk Folkeparti.

Og så kommer Christian Monggaard flyvende forbi – han er altid på vej til en eller anden rød løber. Jeg vil også være filmanmelder, når jeg bliver stor. Han har set fjerde sæson af den britiske sci-fi serie Black Mirror og er begejstret. I mundrette bidder fordi den er så overvældende i al sin dystopi. Monggaard er nemlig også en følsom mand. En følsom mand på en rød løber.

Men serien er fremragende. Så ved I, hvad I skal lave i weekenden. Men først skal I naturligvis høre Radio Information.

Podcast

Radio Information

Radio Information giver dig det bedste og vigtigste fra ugen, når skribenterne bag artiklerne er i studiet. Chefredaktør Rune Lykkeberg får hver uge en optur over en af de store linjer i vores samfund. Og så kigger kulturskribenterne jævnligt forbi og giver dig ugens kulturanbefaling. Anna von Sperling er vært.

Seneste podcasts

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her