Læsetid: 1 min.

Den seneste skandale i Inger Støjbergs ministerium, optur over Lars Løkke og begejstring over ’Black Mirror’

Ulrik Dahlin kommer i studiet og udlægger den seneste skandale i Inger Støjbergs ministerium. Rune Lykkeberg har optur over Lars Løkke Rasmussen. Og Christian Monggaard har set fjerde sæson af ’Black Mirror’ – det bør du nok også
Ulrik Dahlin kommer i studiet og udlægger den seneste skandale i Inger Støjbergs ministerium. Rune Lykkeberg har optur over Lars Løkke Rasmussen. Og Christian Monggaard har set fjerde sæson af ’Black Mirror’ – det bør du nok også

iBureauet

13. januar 2018

En kurder med terminalt nyresvigt og en afghaner med akut leukæmi. Det er to mennesker, der er blevet afvist humanitært ophold i Danmark til trods for, at der var begrundet tvivl om, hvorvidt de kunne få den nødvendige behandling i deres hjemland. Og det er to eksempler på, at Udlændinge- og Integrationsministeriet har undladt at reagere på en dom fra Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol. Ulrik Dahlin kommer i studiet og udlægger den seneste skandale i Inger Støjbergs ministerium.

Rune Lykkeberg er her også. Og han har til gengæld optur over Lars Løkke Rasmussen, fordi det jo var ham, der i starten af denne uge trak den streg i sandet, som vi har ventet mange år på: en streg i sandet overfor Dansk Folkeparti.

Og så kommer Christian Monggaard flyvende forbi – han er altid på vej til en eller anden rød løber. Jeg vil også være filmanmelder, når jeg bliver stor. Han har set fjerde sæson af den britiske sci-fi serie Black Mirror og er begejstret. I mundrette bidder fordi den er så overvældende i al sin dystopi. Monggaard er nemlig også en følsom mand. En følsom mand på en rød løber.

Men serien er fremragende. Så ved I, hvad I skal lave i weekenden. Men først skal I naturligvis høre Radio Information.

Radio Information

Radio Information giver dig det bedste og vigtigste fra ugen, når skribenterne bag artiklerne er i studiet. Chefredaktør Rune Lykkeberg får hver uge en optur over en af de store linjer i vores samfund. Og så kigger kulturskribenterne jævntligt forbi og giver dig ugens kulturanbefaling. Anna von Sperling er vært.

Seneste podcasts

 • For en fodboldromantiker er mere retfærdighed ikke nødvendigvis en god ting

  17. marts 2018
  Kampen mellem fodboldrationalister og fodboldromantikere kulminerede i denne uge med FIFA’s beslutning om at bruge videodommere ved VM, chefredaktør Rune Lykkeberg har optur over god film om dumme svin og Informations ’in house’ kvantefysiker Niels Alstrup mindes Steven Hawking
 • Der er bevægelse i verden, men bevægelsen mangler et manifest

  10. marts 2018
  Radio Information handler i denne uge om det feministiske manifest ’Killjoy’, som Informations Forlag udgiver i forbindelse kvindernes internationale kampdag, om de neoliberale økonomiers krise og mulige fald og ikke mindst de mange fremskridt i verden, som vi ifølge den canadiske psykolog og forfatter Steven Pinker taler alt for lidt om
 • Vi kan ikke brokke os over vejret; vi har selv skabt det

  3. marts 2018
  Radio Information handler i denne uge om sammenhængen mellem de lave temperaturer og den globale opvarmning, om 100 års strejke i Danmark og om at klare sig gennem en meningsløs og absurd tilværelse med bowling og white russians, m.a.o.: 20-årsjubilæet for filmen ’The Big Lebowski’
Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritiske, seriøse og troværdige.

Se om du er enig – første måned er gratis

Klik her

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu