Læsetid: 1 min.

Den seneste skandale i Inger Støjbergs ministerium, optur over Lars Løkke og begejstring over ’Black Mirror’

Ulrik Dahlin kommer i studiet og udlægger den seneste skandale i Inger Støjbergs ministerium. Rune Lykkeberg har optur over Lars Løkke Rasmussen. Og Christian Monggaard har set fjerde sæson af ’Black Mirror’ – det bør du nok også
Ulrik Dahlin kommer i studiet og udlægger den seneste skandale i Inger Støjbergs ministerium. Rune Lykkeberg har optur over Lars Løkke Rasmussen. Og Christian Monggaard har set fjerde sæson af ’Black Mirror’ – det bør du nok også

iBureauet

13. januar 2018

En kurder med terminalt nyresvigt og en afghaner med akut leukæmi. Det er to mennesker, der er blevet afvist humanitært ophold i Danmark til trods for, at der var begrundet tvivl om, hvorvidt de kunne få den nødvendige behandling i deres hjemland. Og det er to eksempler på, at Udlændinge- og Integrationsministeriet har undladt at reagere på en dom fra Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol. Ulrik Dahlin kommer i studiet og udlægger den seneste skandale i Inger Støjbergs ministerium.

Rune Lykkeberg er her også. Og han har til gengæld optur over Lars Løkke Rasmussen, fordi det jo var ham, der i starten af denne uge trak den streg i sandet, som vi har ventet mange år på: en streg i sandet overfor Dansk Folkeparti.

Og så kommer Christian Monggaard flyvende forbi – han er altid på vej til en eller anden rød løber. Jeg vil også være filmanmelder, når jeg bliver stor. Han har set fjerde sæson af den britiske sci-fi serie Black Mirror og er begejstret. I mundrette bidder fordi den er så overvældende i al sin dystopi. Monggaard er nemlig også en følsom mand. En følsom mand på en rød løber.

Men serien er fremragende. Så ved I, hvad I skal lave i weekenden. Men først skal I naturligvis høre Radio Information.

Radio Information

Radio Information giver dig det bedste og vigtigste fra ugen, når skribenterne bag artiklerne er i studiet. Chefredaktør Rune Lykkeberg får hver uge en optur over en af de store linjer i vores samfund. Og så kigger kulturskribenterne jævnligt forbi og giver dig ugens kulturanbefaling. Anna von Sperling er vært.

Seneste podcasts

 • Økonomi, identitetspolitik og vrede over Trump. Med andre ord: Adam Smith, Francis Fukuyama og Michael Moore

  14. september 2018
  Vi giver dig magten over økonomien tilbage. Det gør vi sammen med Jørgen Steen Nielsen og Adam Smith. Og så taler vi med Rune Lykkeberg om identitetspolitik med afsæt i Francis Fukuyamas nye bog. Med over telefonen er også Christian Monggaard, der fortæller om Michael Moores nye film
 • Klimaredaktionen er i studiet

  8. september 2018
  Lørdag går tusindvis af mennesker på gaden verden over for at vise, at det grønne omstillingstempo, som politikerne og virksomhederne har lagt for dagen, ikke er nok. Og i Radio Information spørger vi vores klimaredaktion: Kan vi nå at leve op til målene fra Parisaftalen?
 • Filmatisering af ’Lykke-Per’ var ikke en begejstrende oplevelse

  31. august 2018
  Lone Nikolajsen fortæller om Bille August-filmen ’Lykke-Per’, og hvordan det er at stikke næsen frem med en hård anmeldelse. Vores to Sebastian’er udlægger regeringens finanslovudspil. Og Lykkeberg har optur over demokraternes præsidentkandidat Elizabeth Warren
Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Er du abonnent? Log ind her

Forsiden lige nu

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu