Læsetid 1 min.

Den seneste skandale i Inger Støjbergs ministerium, optur over Lars Løkke og begejstring over ’Black Mirror’

Ulrik Dahlin kommer i studiet og udlægger den seneste skandale i Inger Støjbergs ministerium. Rune Lykkeberg har optur over Lars Løkke Rasmussen. Og Christian Monggaard har set fjerde sæson af ’Black Mirror’ – det bør du nok også
Ulrik Dahlin kommer i studiet og udlægger den seneste skandale i Inger Støjbergs ministerium. Rune Lykkeberg har optur over Lars Løkke Rasmussen. Og Christian Monggaard har set fjerde sæson af ’Black Mirror’ – det bør du nok også

iBureauet

13. januar 2018

En kurder med terminalt nyresvigt og en afghaner med akut leukæmi. Det er to mennesker, der er blevet afvist humanitært ophold i Danmark til trods for, at der var begrundet tvivl om, hvorvidt de kunne få den nødvendige behandling i deres hjemland. Og det er to eksempler på, at Udlændinge- og Integrationsministeriet har undladt at reagere på en dom fra Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol. Ulrik Dahlin kommer i studiet og udlægger den seneste skandale i Inger Støjbergs ministerium.

Rune Lykkeberg er her også. Og han har til gengæld optur over Lars Løkke Rasmussen, fordi det jo var ham, der i starten af denne uge trak den streg i sandet, som vi har ventet mange år på: en streg i sandet overfor Dansk Folkeparti.

Og så kommer Christian Monggaard flyvende forbi – han er altid på vej til en eller anden rød løber. Jeg vil også være filmanmelder, når jeg bliver stor. Han har set fjerde sæson af den britiske sci-fi serie Black Mirror og er begejstret. I mundrette bidder fordi den er så overvældende i al sin dystopi. Monggaard er nemlig også en følsom mand. En følsom mand på en rød løber.

Men serien er fremragende. Så ved I, hvad I skal lave i weekenden. Men først skal I naturligvis høre Radio Information.

Radio Information

Radio Information giver dig det bedste og vigtigste fra ugen, når skribenterne bag artiklerne eller deres kilder er i studiet. Chefredaktør Rune Lykkeberg får hver uge en optur over en af de store linjer i vores samfund. Og så kigger kulturskribenterne jævntligt forbi og giver dig ugens kulturanbefaling. Anna von Sperling er vært.

Seneste podcasts

 • Hør årets første udgave af Radio Information

  5. januar 2018
  I årets første Radio Information fortæller vi historien om caffe lattens storhed og fald. Vi udlægger sagen om, at pres fra Israel resulterede i, at Danmark nu afvikler udviklingsbistanden til en række ngo’er. Og så har vi optur over filmen ’Vinterbrødre’
 • Radio Information ser tilbage på 2017

  29. december 2017
  År 2017 begyndte med frygten for populismens fremmarch. Og i denne udgave af Radio Information skal vi både tale om Trump og demokratiets død, men vi skal også tale om lokale løsninger og modsvar på tidens gruopvækkende realiteter
 • Lyt til årets sidste ordinære Radio Information

  22. december 2017
  Vi lover, at den bliver totalt julefri. I stedet handler den om kooperativtanken, politiløgne, demokratiets død, og børn, der savner voksne
Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritiske, seriøse og troværdige.

Se om du er enig – første måned er gratis

Klik her

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu