Læsetid: 1 min.

Spillereglerne

Information er forum for det frie ord. Men selv frie mennesker kan tale pænt til hinanden.
1. januar 2013

På Information værdsætter vi når læserne tager del i debatten – når vores prioriteringer og valg udfordres, når holdninger brydes og når nye ideer bliver introduceret. Det er vores håb, at information.dk vil være et sted for en levende og konstruktiv debat og give læserne mulighed for at gå i dialog med journalister, redaktører og ikke mindst hinanden.

For at det kan lade sig gøre kræves det, at debatten foregår i en ordentlig tone, også selvom debatten er livlig. Ved at deltage i debatten, indvilliger du i nedstående regler:

 1. Ingen slåskampe, truende eller vulgære udtryk, ingen nedsættende bemærkninger om køn, religion eller race. Respekter de andre debattører i tråden – også selvom du er uenig i deres synspunkter.
 2. Skriv præcist og med udgangspunkt i det konkrete debatoplæg.
 3. Indlægget må ikke indeholde ophavsretsbeskyttet materiale.
 4. Indlægget må ikke indeholde kommercielle reklamebudskaber eller anden form for reklame.
 5. Du er ansvarlig for indholdet af dine indlæg. Du er ansvarlig for, at dine indlæg hverken krænker andre, er injuriende, racistiske, strafbare eller på anden måde overtræder andres rettigheder.
 6. Information er ikke ansvarlig for indholdet af indlæg fra tredjepart. Men vi forbeholder os retten til at fjerne indlæg, som er usaglige eller stødende.
 7. Indsend ikke personlige oplysninger, hverken egne eller andres. Indsend ikke oplysninger som navn, adresse, telefonnummer, emailadresse om tredjepart.
 8. Debattører skal deltage under fuldt navn.

Ved gentagne overtrædelser af reglerne kan en debattør blokeres midlertidigt eller permanent.

Information forbeholder sig ret til at bringe indsendte indlæg både i avisen og på information.dk.

Vi forbeholder os retten til at forkorte og redigere i indsendte indlæg. En del af de indsendte indlæg vil blive bragt i avisen i redigeret form.

Debatten på information.dk modereres løbende af vores debatvært. Har du henvendelser eller klager vedr. debatten online, kan du kontakte debatværten her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

 • Flemming Jensen
 • Lars Svane Ballegaard
 • Michael Öberg
 • Kent Spaanheden Løjstrup-Thomsen
 • Allan Christensen
Flemming Jensen, Lars Svane Ballegaard, Michael Öberg, Kent Spaanheden Løjstrup-Thomsen og Allan Christensen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der kan ikke kommenteres