Læsetid: 1 min.

Vil du have klimaoverblik i indbakken? Tilmeld dig klimanyhedsbrevet

Det er ikke længere muligt at følge vores faste klimaspalte ’Hvad med klimaet?’ på mail. Den er nemlig flyttet over i et nyhedsbrev, som har fået navnet ’Klimakampen – uge for uge’

Mia Mottelson

21. marts 2018

Det er ikke længere muligt at følge vores faste klimaspalte ’Hvad med klimaet?’ på mail. Den er nemlig flyttet over i et nyhedsbrev, som har fået navnet ’Klimakampen – uge for uge’.

Klimanyhedsbrevet bliver skrevet på skift af Jørgen Steen Nielsen og Jesper Løvenbalk, der tilsammen udgør Informations klimaredaktion, og ligesom klimaspalten følger klimanyhedsbrevet udviklingen og bestræbelserne på at holde målet fra Paris-aftalen.

Vil du (fortsat) gerne modtage en ugentlig oversigt over klimakampens op- og nedture, så kan du tilmelde dig nyhedsbrevet her.

Vi ses i din indbakke.

Serie

Hvad med klimaet?

I august 2017 udkom en rapport, der konkluderede, at verdens lande havde 1.000 dage tilbage, hvis ambitionerne i Paris-aftalen skal indfries. Næsten alle verdens lande har underskrevet klimaaftalen, men det kniber ofte med at følge ambitionerne op med handling. I denne serie vil vi bringe en oversigt over de store og små skridt, der tages i henholdsvis den rigtige og forkerte retning

Seneste artikler

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu