Læsetid: 1 min.

Nyhedsbreve er det nye sort. Men hvilket nyhedsbrev skal du tilmelde dig?

På Information har vi ikke længere bare ét nyhedsbrev. Vi har en hel palet, du kan vælge fra. Men hvilket nyhedsbrev skal du så tilmelde dig? Vi har lavet en lille, stort set smertefri test, der hjælper dig med at finde det nyhedsbrev, der passer til dit behov

Mia Mottelson

8. maj 2018

Nyhedsbreve er det nye, gamle sort. På Information har vi ikke længere bare ét nyhedsbrev. Vi har en hel palet, du kan vælge fra.

Det er der flere grunde til – men den vigtigste er, at god, gammeldags e-mail er den bedste måde at modtage de vigtigste og bedste historier fra Information (bortset fra papiravisen i postkassen, selvfølgelig). Modsat Facebook er der nemlig ikke nogen algoritme, der bestemmer, hvilke historier, der skal dukke op i dit newfeed hvornår. De dumper bare ind i indbakken.

Fra den 7. maj til den 28. maj holder Information faktisk helt pause fra Facebook. Og i dén anledning opfordrer vi alle vores følgere til at prøve vores nyhedsbrev i stedet. 

Men hvilket nyhedsbrev skal du så tilmelde dig? Skal du have det store morgennyhedsbrev eller de vigtigste historier fra litteraturens verden? Eller måske skal du skræddersy dit helt eget newsfeed?

Vi har lavet en lille, stort set smertefri test, der hjælper dig med at finde det nyhedsbrev, der passer til dit behov.

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Markus Lund

Har I overvejet RSS-feeds? Jeg er skuffet over at så få sider bruget frm nu om dage. Det er vitalt for mig at jeg ikke skal tjekke over 200 hjemmesider for at finde nyt indhold.

Morten Balling

Når jeg læser eller hører udtrykket "Det nye sort", spænder jeg hanen... ;)

Christian Mondrup og Bjarne Bisgaard Jensen anbefalede denne kommentar
Maj-Britt Kent Hansen

Ja, det er blevet noget af en fortærsket kliché.

Jeg vil ikke have nyhedsbreve. Hvad skal jeg med dem? Abonnerer jo på avisen, og kan da godt selv finde ud af at springe det ene eller det andet over for så til gengæld at læse det tredje.

Jeg er voksen - ikke et umyndigt barn. Det bliver jeg vist nødt til at understrege.

Hanne Ribens, Ole Kresten Finnemann Juhl, Bjarne Bisgaard Jensen, David Zennaro, Carsten Munk og Lillian Larsen anbefalede denne kommentar