Læsetid: 1 min.

Vi giver dig vores VM

Vi gør dig klogere på en begivenhed, man indimellem kan frygte, at man bliver lidt dummere af
Vi gør dig klogere på en begivenhed, man indimellem kan frygte, at man bliver lidt dummere af

Ditte Ahlgren

8. juni 2018

Kære læser,

Lige om lidt vil der være fodbold over det hele. Der vil være lykkelige øjeblikke og frygtelige nederlag, tekniske detaljer som børn på verdens kontinenter vil efterligne i årevis og scener på græsplænerne i Rusland, som forældrene vil genfortælle deres børn i generationer.

Mange millioner menneskers sindstilstand vil blive skruet voldsomt op eller trukket helt ned på samme tid, alt efter hvad enkelte voksne mænd i stramme shorts bedriver med en fodbold. Det er vidunderligt.

Men der vil også være utroligt meget pladder og sladder, ligegyldige referater, opgejlede gentagelser af de samme 100 ord og uendeligt uvedkommende interviews med fodboldfans foran en storskærm om, hvad de føler lige nu, og hvordan de havde det, da de andre scorede.

Det vil blive alt for meget og det vil ikke være af det gode.

Vi gør på Information det, vi prøver på altid at gøre: Vi skærer alt det uvæsentlige fra og leverer hver dag den ene artikel fra VM i fodbold, som du skal læse, hvis du ikke vil læse andet. Vi gør dig klogere på en begivenhed, man indimellem kan frygte, at man bliver lidt dummere af.

Hvis du vil vide, hvordan vi gør det, skal du bare tilmelde dig serien herunder. Så får du påmindelser om alle nye artikler tilsendt på mail helt automatisk.

Velkommen til vores VM.

Serie

VM i fodbold 2018

VM 2018 står for døren, og vi gør på Information det, vi prøver på altid at gøre: Vi skærer alt det uvæsentlige fra og leverer hver dag den ene artikel fra VM i fodbold, som du skal læse, hvis du ikke vil læse andet. Vi gør dig klogere på en begivenhed, man indimellem kan frygte, at man bliver lidt dummere af. Følg vores dækning her.

Seneste artikler

 • Colombia: Publikumsdarlingerne, der blev voksne

  19. juni 2018
  Efter 16 års fravær begejstrede Colombia en hel fodboldverden med bunker af mål og dansetrin ved det seneste VM. Nu er overraskelsesfaktoren væk, og forventningspresset vil være et andet, når ’La Tricolor’ tirsdag spiller åbningskamp mod Japan
 • Der skal gerne ske noget med den svenske offensiv, hvis de skal videre i VM

  18. juni 2018
  Selvfølgelig holder vi med svenskerne, hvis de skulle gå hen og komme længere end Danmark ved VM. Men det svenske hold, som mandag spiller den vigtige ’must win’-kamp imod Sydkorea, er ikke specielt godt kørende. De skal håbe på de afgørende skud og afleveringer fra holdets eneste egentlige stjerne, Emil Forsberg. Og holde den stabile defensiv
 • Test dig selv: Hvilken legendarisk dansk VM-helt er du?

  16. juni 2018
  Lørdag aften klokken 18 sker det endelig: Danmark spiller sin første VM-kamp – mod Peru. For at slå den sidste ventetid ihjel og gøre dig helt kampklar, har vi lavet en personlighedstest, som kan afsløre, hvilken legendarisk dansk landsholdsspiller, du er
Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritiske, seriøse og troværdige.

Se om du er enig – første måned er gratis

Klik her

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu