Læsetid: 1 min.

Vi giver dig vores VM

Vi gør dig klogere på en begivenhed, man indimellem kan frygte, at man bliver lidt dummere af
Vi gør dig klogere på en begivenhed, man indimellem kan frygte, at man bliver lidt dummere af

Ditte Ahlgren

8. juni 2018

Kære læser,

Lige om lidt vil der være fodbold over det hele. Der vil være lykkelige øjeblikke og frygtelige nederlag, tekniske detaljer som børn på verdens kontinenter vil efterligne i årevis og scener på græsplænerne i Rusland, som forældrene vil genfortælle deres børn i generationer.

Mange millioner menneskers sindstilstand vil blive skruet voldsomt op eller trukket helt ned på samme tid, alt efter hvad enkelte voksne mænd i stramme shorts bedriver med en fodbold. Det er vidunderligt.

Men der vil også være utroligt meget pladder og sladder, ligegyldige referater, opgejlede gentagelser af de samme 100 ord og uendeligt uvedkommende interviews med fodboldfans foran en storskærm om, hvad de føler lige nu, og hvordan de havde det, da de andre scorede.

Det vil blive alt for meget og det vil ikke være af det gode.

Vi gør på Information det, vi prøver på altid at gøre: Vi skærer alt det uvæsentlige fra og leverer hver dag den ene artikel fra VM i fodbold, som du skal læse, hvis du ikke vil læse andet. Vi gør dig klogere på en begivenhed, man indimellem kan frygte, at man bliver lidt dummere af.

Hvis du vil vide, hvordan vi gør det, skal du bare tilmelde dig serien herunder. Så får du påmindelser om alle nye artikler tilsendt på mail helt automatisk.

Velkommen til vores VM.

Serie

VM i fodbold 2018

VM 2018 står for døren, og vi gør på Information det, vi prøver på altid at gøre: Vi skærer alt det uvæsentlige fra og leverer hver dag den ene artikel fra VM i fodbold, som du skal læse, hvis du ikke vil læse andet. Vi gør dig klogere på en begivenhed, man indimellem kan frygte, at man bliver lidt dummere af. Følg vores dækning her.

Seneste artikler

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu