Podcast
Læsetid: 1 min.

Sommerpodcast med Rune Lykkeberg: Flemming Rose om Rusland

Bliv klog på VM-værten Rusland, når Flemming Rose er i studiet hos Rune Lykkeberg i en sommerudgave af Radio Information
Rune Lykkeberg har besøgt Rusland for første gang og har i denne uge inviteret journalist og seniorforsker Flemming Rose i studiet for at blive klogere på verdens største land.

Rune Lykkeberg har besøgt Rusland for første gang og har i denne uge inviteret journalist og seniorforsker Flemming Rose i studiet for at blive klogere på verdens største land.

Emile Alain Ducke

Redaktionen
13. juli 2018

Avisens gode ven, digteren Per Højholt, sagde en gang, at han ville sætte sig ud i gavlen for at blive dummere, høre græsset gro. Vi vil gerne gøre jer klogere på en verden, som bliver ved med at være et åbent, vidunderligt og frygteligt mysterium. Men vi forstår godt, hvad Per Højholt mener.

Og nu sætter vi os ud i gavlen og glemmer, det vi ved, for at spørge forfra.

Verden går ikke på sommerferie, så det gør Radio Information selvfølgelig heller ikke. Det er nu, der er tid til at lytte og lære noget. Så vi inviterer hver uge én gæst i studiet til en samtale, hvor vi spørger til alt det, vi selv er optaget af uden at kunne finde svar.

Chefredaktør Rune Lykkeberg har i denne uge talt med forfatteren og journalisten Flemming Rose om det, han selv beskriver som sit livs største intellektuelle udfordring, nemlig Rusland. Lykkeberg har selv for første gang været i Rusland og blevet overvældet og imponeret – han har forstået, at der er så meget om Rusland, han ikke forstår.

Flemming Rose hjælper os med at blive klogere på et land, han har været optaget af i årtier. Intellektuelt, eksistentielt og politisk.

Vi sætter os i gavlen og glemmer det, vi ved. Og nyder det privilegium, at det er sommer, og vi har god tid. 

Podcast

Radio Information

Radio Information giver dig det bedste og vigtigste fra ugen, når skribenterne bag artiklerne er i studiet. Chefredaktør Rune Lykkeberg får hver uge en optur over en af de store linjer i vores samfund. Og så kigger kulturskribenterne jævnligt forbi og giver dig ugens kulturanbefaling. Anna von Sperling er vært.

Seneste podcasts

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Daniel Joelsen

Rune har haft sin søn med i Rusland for første gang, og har haft nogle spændende oplevelser sammen. En del på overraskeren!

Flemming Rose brillierer i den grad med sin viden om Rusland.

Det er gode 5o minuters podcast at bruge sammen med morgenkaffen.