Læsetid: 2 min.

Hvor godt har du egentlig fulgt med i klimakampen, mens roséen i glasset blev varmere og varmere?

Denne sommer er alvoren med hensyn til klimaforandringerne kommet på alles læber. Men hvor godt har du egentlig styr på klimakampen?
Leonardo DiCaprio ved People's Climate March i august 2017.

Leonardo DiCaprio ved People's Climate March i august 2017.

Ritzau Scanpix

24. august 2018

Hvor sidste sommer bød på 13 dage med temperaturer over 25 grader, var antallet i år 71. Og gradvist har samtalerne over den udtørrede hæk udviklet sig fra »Hvor skal I så hen på ferie« og »Ja, men det er jo dejligt, at man ikke behøver at slå græs«, hen over »Har du hørt, at vi ikke nu ikke må grille?« og til »Måske burde vi skære ned på oksekødet?«

Klimakampen er rykket frem i forreste række denne sommer. Og selv i bedste sendetid har vi nu talt om klimaforandringerne. Men hvor godt har du egentlig fulgt med i klimakampen, mens roséen i glasset blev varmere og varmere? 

Vi har lavet en quiz, så du kan tjekke, hvor godt du har fulgt med denne sommer. 

God fornøjelse.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Anders Sørensen

"Du har vildt meget styr på klimakampen. Du er en fantastisk klimakæmper! Du har så meget styr på klimakampen, at den bøf, du har tænkt dig at spise i aften, den kan du spise med god samvittighed, så længe du abonnerer på vores nyhedsbrev"

Tak, Information!

Hvor er dejligt at Leonardo DiCaprio og Bono tager hånd om alle vores problemer....længe leve neoliberalismen........Diiisruuuuuuuuuuupttttttttttt!!