Læsetid: 4 min.

Lyt dig lynende skarp uden for pensum

Når bogstaverne begynder at vrimle foran øjnene på dig, og siderne føles blytunge, så tag en afstikker fra læseplanen og sug viden til dig gennem øregangene. Internettet er rig på podcasts, der kan forkorte vejen til bachelorbeviset – og måske gøre den lidt sjovere undervejs
7. september 2018

Humaniora

Den uomgængelige: Philosophize This!

Hvis du dagdrømmer om at namedroppe historiens mest indflydelsesrige filosoffer, er det her, du skal starte. Philosophize This! bladrer gennem den filosofiske historie i et forståeligt sprog, der hverken er forsimplende eller ukritisk – og man kan stå på, hvor man vil, om end de nye afsnit er bedre end de første.

Vært Stephen West er en ildsjæl, der har opnået sin viden uden at tage et eneste filosofikursus og måske derfor finder friske måder at formidle tænkerne på. Som når han i en episode bruger begreber fra basketball til at forklare strukturalismen.

Den (ekstra) nørdede: The Modern Art Notes Podcast

Var det noget med én time og ti minutter om den tyske kunstner Ursula von Rydingsvards nye skulpturer? Denne podcast er for feinschmeckerne, dem, der spæner ud af forelæsningslokalerne og straks hungrer efter mere.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu