Læsetid: 1 min.

FOLK

17. januar 2019

Jan Guillou

En svensk spændingsforfatter med højrøde holdninger fylder i dag 75. Som klummist for Clarté og Aftonbladet har han i årtier drillet den borgerlige offentlighed med provoudtalelser, kun få kan tage helt alvorligt.

Katarina Frostenson

Det skandaliserede Svenska Akademin skal i dag forsøge at skille sig af med dette medlem, der mistænkes for at have lækket navne på kommende nobelpristagere til sin unoble mand. Frivilligt går hun gerne – imod klækkelig betaling.

Yann Moix

Den 50-årige forfatter Yann Moix udtalte forleden til damebladet Marie-Claire, at jævnaldrende kvinder er ’usynlige’ for ham – han foretrækker dem på 25.

»Vi lever i en hyklerisk tid, der tager anstød af alt,« forsvarer han sig nu.

Inger Støjberg

I dag afholdes første grundlovsceremoni, hvor nye statsborgere skal give hånd til en repræsentant for den danske øvrighed. Det er i dagens anledning ikke en skikkelig borgmester, men strammerdronningen her – giver hun også kage?

 

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu