Læsetid: 1 min.

FOLK

21. februar 2019

Klaus Riskær

En politisk taskenspiller fremdrager nu en ny mærkesag: Banker skal ikke kunne ’tyrannisere’ mennesker med pengekrav i årevis. Derfor må konkursramte borgeres milliongæld sløjfes, insisterer den nyslåede partiejer/lykkeridder.

Silvio Berlusconi

Om de 150 mio. kr., hr. Risikokær skylder, tænkes omfattet af ’sløjfningen’, fremgår ikke, men tesen må interessere motivforskere. I sin tid gik også den italienske populismes fader ind i politik for at pleje egne interesser.

Margrethe Vestager

Ifølge en meningsmåling for Euractiv er den ubestikkelige konkurrencekommissær europæernes foretrukne bud på Junckers afløser som kommissionsformand. 50,2 pct. af målingens 1.800 respondenter hepper på Danmarks Margrethe.

Hanne Vibeke Holst

Der er grund til at kippe med flaget for mange velfortjente bestsellere og for ukuelig feminisme og samfundsengagement, altid afleveret med nordjysk lune. Og så for de 60 år i dag, tillykke og fremtur endelig.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu