Læsetid: 1 min.

FOLK

28. februar 2019

Nils Ufer

I dag genopstår den nørdede kultursociolog Jørgen Andersen, i sin tid skabt af dette blads ærværdige medarbejder til et satirisk teaterstykke om Tamilsagen: Peter Larsen er Jørgen Andersen i ’Mens vi venter på Irakkommissionen’.

Agnès Buzyn

Frankrigs sundhedsminister har udtalt misnøje med, at sportskæden Decathlon ville markedsføre en ’sportshijab’ i sin løbetøjskollektion, for »sport skal frigøre, ikke underkaste«. Efter boykottrusler opgiver Decathlon nu ideen.

Matt Gaetz

»Mon din kone (...) har hørt om dine pigevenner? Måske sku’ vi tage hul på den snak i aften. Gad vide om hun vil forblive tro, når du er i fængsel. Det er mange ting, hun vil få at høre,« skrev dette republikanske husmedlem på Twitter ...

Michael Cohen

Gaetz’ twitterbesked var henvendt til Trumps tidligere personlige advokat, der i går svarede på spørgsmål under sin første offentlige høring. Om Gaetz efter sin vidnepression nu kan fortsætte i politik, er endnu uafklaret.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu