Læsetid: 1 min.

Podcast: Grædende børn, speedsyngende kriminelle og endnu en valgoptur fra Lykkeberg

I ugens Radio Information taler vi med fotochef Sigrid Nygaard om hendes fotoserie ’Vi har taget noget fra børnene’, der viser en række portætter af grædende børn. Dem bragte vi i avisen, og det affødte en del furore. Og så bobler David Rehling lystigt over de pågående regeringsforhandlinger
I ugens Radio Information taler vi med fotochef Sigrid Nygaard om hendes fotoserie ’Vi har taget noget fra børnene’, der viser en række portætter af grædende børn. Dem bragte vi i avisen, og det affødte en del furore. Og så bobler David Rehling lystigt over de pågående regeringsforhandlinger
14. juni 2019

Er det okay at få børn til at græde for at fotografere dem og putte dem i avisen? Det er blevet heftigt diskuteret i den forgangne uge, ikke mindst på de sociale medier, efter at Information bragte fotoserien ’Vi har taget noget fra børnene’, der viser en række portætter af grædende børn. Kvinden bag kameraet, Sigrid Nygaard, kommer i studiet og fortæller om tilblivelsen. Og om hvad hun synes om kritikken.

Og så er der jo Folkemøde 2019. Det kommer dog ikke i år til at påvirke Radio Information – ud over at vi bliver nødt til at høre Lykkebergs optur telefonisk. Det er den heldigvis stor nok til, for hvor optur er det ikke lige, at BÅDE nationalismen og liberalismen fik lammetæv til folketingsvalget!

Kulturredaktør Katrine Hornstrup Yde har været i biografen og se De frivillige, en ny dansk komedie, der får os til at holde med de speedsyngende perverse, og den er god.

Det er David Rehlings latter også. Og denne gang bobler den lystigt over den igangværende regeringsdannelse. Lyt og fnis med. 

Og så må du ellers have en god weekend fuld af alle mulige slags følelser og deres medfølgende udtryk. For det meste er de forbigående og ganske uskadelige.

Radio Information

Radio Information giver dig det bedste og vigtigste fra ugen, når skribenterne bag artiklerne er i studiet. Chefredaktør Rune Lykkeberg får hver uge en optur over en af de store linjer i vores samfund. Og så kigger kulturskribenterne jævnligt forbi og giver dig ugens kulturanbefaling. Anna von Sperling er vært.

Seneste podcasts

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Oluf Husted
Oluf Husted anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu