Læsetid: 1 min.

FOLK

16. juli 2019

007

En markant bastion indtages nu i tidens opgør med sexisme og racisme: Spiontjenesten MI6’s ’licens til at dræbe’ overgår i den 25. Bond-film, som netop nu er under optagelse, til en sort kvinde, spillet af 31-årige Lashana Lynch.

James Bond

James Bond selv er i sagen natur også med – som en pensioneret agent, der reaktiveres. Og selvsagt forsøger han at lægge an på den nye 007 med de sædvanlige gamle machotricks. Men verden har ændret sig siden #MeToo, må han erfare.

Søren Espersen

DF’s udenrigsordfører forbliver dog en splitflags-kippende høg. I Jyllands-Posten ivrer han for at indsætte en dansk fregat i Den Persiske Golf til at beskytte vores handelsflåde, verdens femtestørste, mod mulige iranske angreb.

Donald Trump

Racistiske twitterudfald mod kvindelige folkevalgte demokrater med minoritetsbaggrund ser ikke ud til at gavne præsidentens genvalgschancer: Både Biden, Warren og Sanders står til at vinde med store marginer, viser de nyeste opinionstal.

 

 

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu