Læsetid: 1 min.

FOLK

31. oktober 2019

Tine Toft

Radio24syv har mælet sit sidste ætersuk. Fra midnat sender i stedet ’provinskanalen’ Radio 4. Dog følger nogle få gode stemmer fra den likviderede station med, blandt disse en af nærværende avis’ forhenværende medarbejdere.

Boris Johnson

På denne halloweendag, før kendt som Allehelgensaften, skulle Brexit være sket, lovede Storbritanniens excentriske premierminister. Om det nogensinde sker, tegner nu så uvist som den store græskarmands ankomst i tegneserien Radiserne.

Jeremy Corbyn

Også andre kan behøve mirakler. Oppositionens leder gør et mere end sædvanligt forpjusket indtryk, og abdikationen i forhold til at bekende klar Brexit-kulør ligner i stigende grad en strategisk Labour-fadæse.

Theresa May

Kun 23 procent af briterne tilkendegiver at ville stemme på Labour mod 37 procent på de konservative. Corbyn stod værre før forrige parlamentsvalg i 2017 og fik alligevel et godt valg. Dog imod en uinspireret modstander.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu