Podcast
Læsetid: 1 min.

Podcast: Farvel til 24syv og velkommen tilbage til en rebooted Bernie Sanders

I ugens Radio Information taler vi om Socialdemokratiets lovforslag, om at fratage statsborgerskab uden om domstolene, den betændte sag om den nye DAB-radiokanal og Bernie Sanders comeback
Arkivfoto.

Arkivfoto.

Redaktionen
25. oktober 2019

Det siger ikke så lidt, når den mangeårige retspolitiske medarbejder – nu indlandsredaktør – Anton Geist kalder noget for et »retspolitisk rædselskabinet«. Det gjorde han i onsdagens leder om regeringens hastegennemførte lovforslag om at fratage danske fremmedkrigere deres statsborgerskab uden dommerkendelse og med tilbagevirkende kraft. Anton Geist kommer i studiet.

Det gør Lasse Medier Jensen også. For det har ved Gud været en vild mediepolitisk uge. Radio24syv tabte udbuddet om den nye DAB-radiokanal til Radio Loud og det afsluttede – med Lasses ord: »en af de mest uskønne, politisk betændte og kaotiske forløb i nyere dansk mediehistorie«. Vi får os blandt andet en snak om, hvad de unge vil have. Heldigvis hører vi også lidt fra de unge selv.

Og så har Rune en optur over Bernie Sanders, der ikke alene er tilbage efter sin sygemelding, men tilbage med 120 i timen og med Alexandria Ocasio-Cortez, Cardi B og ungdommen i ryggen. Og vi kan mærke det. Ja, vi kan faktisk mærke det, som vi ikke har mærket det siden den her … nååårh!

Podcast

Radio Information

Radio Information giver dig det bedste og vigtigste fra ugen, når skribenterne bag artiklerne er i studiet. Chefredaktør Rune Lykkeberg får hver uge en optur over en af de store linjer i vores samfund. Og så kigger kulturskribenterne jævnligt forbi og giver dig ugens kulturanbefaling. Anna von Sperling er vært.

Seneste podcasts

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Tak, Tak, Tak fordi I dækker Bernie Sanders! Jeg er dansker med bopæl i USA. Der er desværre, og hvad der virker overlagt, “Media Black-out” i USA af Bernie Sanders af Main Steam Media (=større, nationale aviser of TV stationer). Der er mange -især yngre, men ikke kun yngre- amerikanere, der er MEGA frustrerede over at Sanders success som demokratisk præsident kandidat bliver ned- og undervurderet. Danske medier har heller ikke ind til videre været gode til at fortælle de reelle fakta desangående. Rart at se Information gå foran med det her emne. Kudos!

David Doel opsummerer frustrationen med “the Sanders Media Black-out” ret godt:
https://www.youtube.com/watch?v=RYn_Xp-I24Q