Folk
Læsetid: 1 min.

FOLK

Redaktionen
19. marts 2020

Blaise Pascal

Den franske 1600-talstænker blev kun 39 år, men udmøntede udødelige aforismer, hvoraf en i dag fortjener særlig fremhævelse: »Alverdens ulykker kommer sig af, at folk ikke bare kan blive roligt siddende på deres værelse.«

Hamsterkäufer

I Tyskland værner man sig imod langvarig hjemmekarantænekrise ved at fylde lagrene. Dog er jagten ikke gået ind på toiletpapir, men på pølse og ost. Ifølge Goethe-Instituttet er tyskerne således ved at forberede sig på et Wurst Käse-scenario.

Adolf Hitler

Dagens dystre jubilæum: For 75 år siden udgik fra førerbunkeren den såkaldte Nero-befaling om at ødelægge alle materielle værdier, der ikke allerede var udbombet, da det tyske folk havde tabt sin leveret til det ’stærkere østfolk’.

Dan Turèll

Ritzaus begivenhedskalender er fuld af aflysninger. I dag skulle Dan Turèll-medaljen være uddelt – den prisceremoni rykkes til onkel Dannys dødsdag i oktober. Også Mimi Jacobsens injurieretssag mod Rasmus Paludan må udskydes.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her