Folk
Læsetid: 1 min.

FOLK

Redaktionen
23. april 2020

Donald Trump

USA’s store leder, Donald Trump, sender ifølge CNN sine ønsker om god bedring til Nordkoreas kære unge leder, Kim Jong-un. Den unge ledestjerne er ikke set i ugevis og glimrede under en nylig national helligdag ved sit fravær.

Kim Jong-un

Angiveligt er det ikke coronavirus, der har tvunget Kim i knæ, men komplikationer efter en hjerteoperation. Den 36-årige hersker er kæderyger og bonvivant. Trods blot 169 cm i højden har han ifølge en biografiforfatter en kropsvægt på 130 kg.

Kim Yo Jong

Kim Jong-uns børn er for små til at overtage posten som formand for Koreas Arbejderparti og den medfølgende diktatormagt, skulle han bukke under. Arvefølgen er uklar, men hans 31-årige lillesøster her skønnes at være favorit.

IKEA-gastronomer

I mellemtiden, i andre nyheder, har den svenske møbelgigant i er anfald af samfundssind offentliggjort opskriften på sine berømte kötbullar. Så trøst dig: Døjer du med akutte cafeteria-abstinenser, kan du nu spise i eget hjem.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her