Læsetid: 1 min.

FOLK

12. maj 2020

Kashif Ahmad

Vil det lykkes fjerde gang for det politiske talent? Ny Alliance, Nationalpartiet og Alternativet bragte kollaps på kollaps. Nu kan gennembruddet komme i et parti, der trods alt har klaret alle skær siden 1905: De Radikale.

Florence N

Dagens selvskrevne 200-årsfødselar er den moderne sygeplejes afgørende pionerskikkelse. Hun roses gerne som en barmhjertig og opofrende kvinde. Men dét, der gjorde den store forskel, var hendes talent for kompetenceudvikling.

Nicola Sturgeon

Storbritannien, Europas mest coronabefængte land, skifter i anledning af sin tentative genåbning slagord fra ’bliv hjemme’ til ’vær varsom’. I Skotland gælder dog slagordet ’bliv hjemme – red liv’, insisterer den skotske premierminister.

Henriette Obel

Hofkilder oplyser, at hendes majestæt har set sig nødsaget til at udskifte en af sine fire hofdamer. Det sker, fordi den højt skattede Ane Vibeke Foss, 80, selv har søgt om aftægt. Ny i tjansen som godt selskab er denne yngre kammerherreinde.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu