Læsetid: 1 min.

FOLK

Vil oppositionens leder for en gangs skyld udvise handlekraft og sætte Støjberg stolen for døren?
19. maj 2020

Jakob Ellemann-Jensen

Et dilemma presser sig på for oppositionens leder: At skille sig af med den skandaliserede Støjberg (V) vil være at miste en stemmesluger. Men måske også vejen til at dødlægge opslidende indre partirivninger om udlændingepolitik.

Sigge Winther

Journalistik siges at kunne føre til alt, hvis bare man holder op i tide. Den tidligere deadlinevært, 37 somre, har øjensynligt annammet læresætningen: 1. august tiltræder han en ny stilling som vicedirektør i DJØF, noterer Altinget.

Grevinde Alexandra

Prins Joachims eks er en pige med ben i næsen, der vil tjene sine penge selv. Fra juli 2020 udløber den apanage, hun selv har frasagt sig. Hendes excellence skal nu arbejde med kundeprogrammer for designikoniske Bang og Olufsen.

Michel Picolli

Den franske filmlegende er død, 94 år (dog ikke coronavirus), meddeler hans efterladte. Uforglemmelige roller spillede han i Godard-film som Le Mépris og i Marco Ferreris Det Store Ædegilde.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu