Læsetid: 1 min.

FOLK

De, som river statuer ned, kunne nok fortjene at få rejst en statue af sig selv
11. juni 2020

Nye politikere

’Nyt Centrumvenstre’ er navnet på et nyt parti, der så dagens lys i går. Partiet har to bærende figurer: En medievant menneskerettighedsforkæmper Hanna Ziadeh og eksimamen Ahmed Akkari, der har udskiftet islamisme med oplysningsfilosofi.

Karsten Dybvad

Trods hjælpepakker er det så anvarstungt at være bankdirektør i en coronakrisetid, at lønforhøjelser må til. Klækkelige +44 procent får Danske Bank-chefen, har et flertal af aktionærer besluttet. Ny samlet gage: 3,8 millioner kroner.

Prins Joachim

Hans kongelige højhed skal næppe heller mangle noget i sit nye liv som forsvarsattaché i Paris. I dag vil Folketinget, som grundloven foreskriver, tage stilling til, om årpengene kan oppebæres i udlændighed – en ren formssag.

Banksy

Den mystiske britiske gadekunstner har fostret et nyt koncept, som svar på tendenser i tidens ånd. Han vil rejse statuer for nedrivere af statuer, og på den måde både bevare skurkestatuer og hylde deres rettænkende detronisatorer.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu