Folk
Læsetid: 1 min.

FOLK

Det corona-udsatte Tour de France bliver for første gang i umindelige tider helt uden kommentarledsagelse fra løbets største fortæller
Redaktionen
7. juli 2020

Ringo Starr

Han er måske ikke verdens bedste, men nok den mest berømte trommeslager, og i dag fylder han 80. Fødselsdagen byder bl.a. på en genforening med den anden overlevende Beatle, den 78-årige Paul McCartney, dog kun i en onlinesession.

Jørgen Leth

Han har dækket Tour de France siden 1970, sidste år dog kun i kikset podcast, men i dette sære coronaår er kommentatorpoeten helt væk. Touren afvikles fra den 29. august til 20. september, hvor Leth er optaget af et filmskoleengagement.

Lisa Su

Glasloftet er ikke, hvad det var: Denne 50-årige superingeniør af taiwansk oprindelse er nu den højest lønnede topchef i Amerika. 388 millioner kroner – det meste i aktiebonus – kan hun i år indkassere for at lede chipproducenten AMD.

Veganere

Der er fremdrift for tilhængere af et vegetabilsk kostregime. Med 17.613 vælgererklæringer er Veganerpartiet tæt på at kunne opstille. Mere op ad bakke er det for Stram Kurs-afløseren Hard Line: Kun 1.633 underskrifter er i hus.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her