Podcast
Læsetid: 1 min.

Langsomme samtaler om verdens virkelige tilstand: Simone Aaberg Kærn og Rune Lykkeberg

Nedlukningen gør verden til et stykke blødt ler, vi kan forme helt forfra, fortæller kunstner og pilot Simone Aaberg Kærn i den anden af fire specialudgaver af Radio Information, hvor Rune Lykkeberg er vært
Fotos og tegninger: Jens Astrup, Mia Mottelson & Sigrid Nygaard

Fotos og tegninger: Jens Astrup, Mia Mottelson & Sigrid Nygaard

Redaktionen
24. juli 2020

Kære læser & lytter

Det er sommer og sæson til at tage tankerne med på tur og føre langsomme samtaler om, hvor det hele er på vej hen. Så det gør vi her i Radio Information.

I denne uge har jeg inviteret kunstneren og piloten Simone Aaberg Kærn i studiet til en snak om det, vi drømte om, dengang i foråret, da Danmark var lukket ned. Om hvordan verden bliver som et stykke blødt ler, vi kan forme helt forfra. Hvordan hun før de fleste andre opdagede, at en farlig pandemi var på vej, og hvad man kan se, når man bevæger sig højt over verden i sin egen lille flyvemaskine.

Det er den anden af i alt fire langsomme samtaler med kloge folk om det, jeg synes, vi har brug for at opholde os ved. Den første var min snak med EU-rådgiver Ditte Maria Brasso Sørensen om det nye Europa, i denne uge er det som sagt Simone Aaberg Kærn, og i næste uge tager jeg ud til min gamle ven Bo Lidegaard i hans sommerhus til vores årlige samtale om den store verdensorden. Endelig kan jeg love jer en overraskelse til min sidste samtale om klima.

Jeg håber, I vil lytte med på vores langsomme samtaler om verdens virkelige tilstand.

Vi kalder det Radio Information Special, og jeg håber, I vil lytte med.

Rune Lykkeberg, vikar for Anna von Sperling

Podcast

Radio Information

Radio Information giver dig det bedste og vigtigste fra ugen, når skribenterne bag artiklerne er i studiet. Chefredaktør Rune Lykkeberg får hver uge en optur over en af de store linjer i vores samfund. Og så kigger kulturskribenterne jævnligt forbi og giver dig ugens kulturanbefaling. Anna von Sperling er vært.

Seneste podcasts

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her