Folk
Læsetid: 1 min.

FOLK

Trump har ikke ført krige, men har leveret fredsaftaler, så derfor bør han have Nobels Fredspris – mener norsk stortingsmedlem
Redaktionen
10. september 2020

Donald Trump

USA’s præsident er blevet nomineret til Nobels Fredspris af Christian Tybring-Gjedde, medlem af Stortinget for Fremskrittspartiet. Hædres bør Trump ifølge den norske trumpist for at formidle fred mellem Israel og Forenede Arabiske Emirater.

Barack Obama

»Man må se på fakta og ikke på Trumps opførsel eller udsagn,« siger Gjedde og henviser til, at Obama ikke ’fortjente’ sin fredspris i 2009: Smukke taler leverede han, men også masser af militærindgreb – Trump har ikke ført krige.

Mediefilosoffer

Den flotte franske ’tv-filosof’ Raphaël Enthoven har skrevet en nøgleroman som hævn for den nøgleroman, Justine Lévy skrev, da han dumpede hende til fordel for Carla Bruni, dengang hans fars elskerinde. Livet er ikke let i Saint-Germain-des-Prés.

Sophie Bremer

Så kom der atter gang i trafikken på karrierevejen fra politisk journalistik til Borgens ministergange. Medio september rykker DR-reporteren her ind i ny rolle som chef for Statsministeriets kommunikation- og presseafdeling.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her