Folk
Læsetid: 1 min.

FOLK

Redaktionen
12. november 2020

Mike Pompeo

’Når kun de LOVLIGE stemmer er optalt, får vi en glat overgang til næste Trump-administration’, siger USA’s udenrigsminister. Udtalelsen var vist ment som spøg – den blev afleveret med latter. Den, der ler sidst, ler bedst.

Asger Aamund

Indtil videre er der ingen fortrydelse hos den lille flok af danske die hard-trumpister. Få dage før det amerikanske præsidentvalg skrev ovennævnte: ’En stemme på Trump vil være en stemme på folkestyre og retsstat.’ Holder det?

Morten Grunwald

Østre Gasværk Teaters adresse tager navneforandring til Morten Grunwalds Plads 1. I forvejen findes i Valby en Poul Bundgaards Vej og en Kirsten Walthers Vej, mens vejen ned til Vridsløselille Fængsel i dag kaldes Egon Olsens vej.

Mette og Mogens

Den endelige løsning på minkspørgsmålet sidestilles nu af borgerlige med barnebrudssagen: Men er en nødretsinstruks mod farlige virusmutationer lige så graverende som en overlagt ulovlig instruks for at sikre egen spinsejr?

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her