Læsetid: 1 min.

Tilmeld dig #MeToo-mailen – dit ugentlige nyhedsbrev om sexisme, ligestilling og køn

Få overblik over de vigtigste historier om sexisme og sexchikane, og tips til, hvor du kan udvide din horisont og blive klogere på en af vor tids største frihedskampe
Få overblik over de vigtigste historier om sexisme og sexchikane, og tips til, hvor du kan udvide din horisont og blive klogere på en af vor tids største frihedskampe

Dalva Skov

11. november 2020

Danmarks anden #MeToo-bølge begyndte med Sofie Linde og underholdningsbranchen. Siden har opgøret med seksuelle krænkelser og chikane ramt Christiansborg og Københavns Rådhus, filmbranchen, den klassiske musik, akademikernes verden og skurvognen.

Samtidig har diskussionen rullet om, hvorvidt opgøret går for vidt, hvad en krænkelse egentlig er, og hvad vi skal stille op med krænkerne.

#MeToo-mailen er din kaptajn, der styrer gennem de oprørte vande. Hver uge giver vi dig overblik over de vigtigste historier om sexisme og sexchikane, og vi giver dig tips til, hvor du kan udvide din horisont og blive klogere på en af vor tids største frihedskampe.

Nyhedsbrevet er gratis og udsendes en gang om ugen – og indtil der ikke er behov for det længere.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Kurt Nielsen
Kurt Nielsen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Egentlig tænkte jeg...Fedt - så kan jeg blive oplyst på et nuanceret grundlag og få forskellige indspark i denne ekstremt polariserede og komplicerede debat...Indtil jeg læste følgende formulering i oplægget fra information:
"og vi giver dig tips til, hvor du kan udvide din horisont og blive klogere på en af vor tids største frihedskampe."
Og så gik det op for mig, at information ligesom stort set alle andre medier, på forhånd har valgt side, og at diskussionen på ingen måder bliver nuanceret. Frihedskamp? Eller Cancel Culture?

lars søgaard-jensen, Mogens Slot Nielsen, Torbjørn Methmann, jan sørensen, Rolf Andersen, Ulla Nygaard, Kurt Nielsen og Benny Jensen anbefalede denne kommentar

Emails om ligestilling? Gad vide om der kommer en email om kønslig ligestilling i Familieretshuset og børns rettigheder til at have en far?

Jeg tvivler så jeg takker nej til emails om dette ensidigt behandlede emne.

Lars Eriksson, lars søgaard-jensen, Ib Christensen, jan sørensen og Rolf Andersen anbefalede denne kommentar
Emil Davidsen

Øhm... Tror redaktionen på Information ikke allerede at et alm. abonnement er mere end rigeligt til at blive overhældt med dette identitets projekt? Derudover så er langt det meste i bringer at betragte som partsindlæg, i har får længst købt narrativet, hook n sink, hvilket, bevares, da også er værd at læse fra tid til anden for at som en det flytter sig. Tror jeg egentligt godt mange der læser bladet allerede ved, altså, at i har en markant og tydelig redaktionel linje. Nå, men, mere vil ha mere....