Folk
Læsetid: 1 min.

FOLK

Rygterne svirrer i fodboldverden. For vil Ståle Solbakken vende tilbage til det AaB, hvor han engang var en skattet spiller? Derudover kan vi informere om, at Borgen ikke er stedet du kommer i julehumør. Stemningen har nemlig aldrig været værre
Redaktionen
3. december 2020

René Redzepi

En avantgardekok går mainstream: I dag åbner Noma-troldmanden en ny burgerrestaurant i København. Der er ikke tale om en kulinarisk nyfortolkning med levende myrer. Mest eksotiske ingrediens er »fermenterede babyagurker«.

Ståle Solbakken

Rygterne svirrer i fodboldverdenens såkaldte transfervindue: Vil FCK’s fritstillede træner vende tilbage til det AaB, hvor han engang var skattet spiller? I B.T. har AaB’s sportschef tilkendegivet sin »helt klare interesse«.

Trine Bramsen

Ikke blot USA’s ambassadør, men også Folketingets Forsvarsudvalg griller forsvarsministeren for rigets militære underkapacitet. I et samråd skal hun i dag svare på, hvordan Danmark kan levere NATO »en tung brigade« og andre opgraderinger.

Michael Kristiansen

Aldrig har stemningen på Christiansborg været værre end lige nu, hævder en garvet kender. »Opsparet vrede« i blå blok mod rød er eksploderet, og i ministerierne står det pinegalt til med skænderier mellem ministre og embedsmænd.

 

 

 

 

 

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her