Interview
Læsetid: 1 min.

Video: Agi Csonka og Nanna Mik-Meyer diskuterer velfærd, uddannelse og social arv

Var 2020 løsningernes eller katastrofernes år? I samtaleserien Moderne Idéer Digital Festival gør førende forskere status over tidens store udfordringer. I denne samtale diskuterer formand for børnerådet Agi Csonka og professor i sociologi Nanna Mik-Meyer, hvordan vi sikrer lighed i fremtidens uddannelse
Var 2020 løsningernes eller katastrofernes år? I samtaleserien Moderne Idéer Digital Festival gør førende forskere status over tidens store udfordringer. I denne samtale diskuterer formand for børnerådet Agi Csonka og professor i sociologi Nanna Mik-Meyer, hvordan vi sikrer lighed i fremtidens uddannelse
Redaktionen
18. januar 2021

Den sjette samtale i Informations Moderne Idéer Digital Festival handler om velfærd. Agi Csonka, formand for Børnerådet, og Nanna Mik-Meyer, professor i sociologi, taler om hvordan velfærd, uddannelse og social arv spiller sammen. Vært for samtalen er Informations journalist Mathias Sonne.

Agi Csonka er programchef i Villum Fonden med ansvar for Børn, Unge og Science og tidl. adm. direktør for SFI, Det Nationale Forskningscenter for Velfærd. Hun er uddannet cand.phil. og har en ph.d. i ledelse og organisation fra Institut for Statskundskab, Københavns Universitet. Derudover er hun formand for Børnerådet. Hun er forfatter til bogen Hvordan får vi mere lighed i uddannelse? der er en del af vidensserien MODERNE IDEER.

Nanna Mik-Meyer er er ph.d. i sociologi og professor MSO ved CBS og forskningsprofessor ved SFI. I sin forskning har hun især haft fokus på mødet mellem borger og professionel samt mellem medarbejder og arbejdsgiver, på magtanalyse i organisationer samt kvalitative metoder. Hun er forfatter til bogen Hvordan får vi bedre debat om velfærd?, der også er en del af vidensserien MODERNE IDEER.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her