Interview
Læsetid: 1 min.

Video: Rasmus Kleis Nielsen og Camilla Mehlsen diskuterer medierne og demokratiet

Var 2020 løsningernes eller katastrofernes år? I samtaleserien Moderne Idéer Digital Festival gør førende forskere status over tidens store udfordringer. I denne samtale diskuterer professor i journalistik Rasmus Kleis Nielsen og ekspert i digitale medier Camilla Mehlsen den offentlige samtale og demokratisering af nyhederne
Var 2020 løsningernes eller katastrofernes år? I samtaleserien Moderne Idéer Digital Festival gør førende forskere status over tidens store udfordringer. I denne samtale diskuterer professor i journalistik Rasmus Kleis Nielsen og ekspert i digitale medier Camilla Mehlsen den offentlige samtale og demokratisering af nyhederne
Redaktionen
15. januar 2021

Den femte samtale i Informations Moderne Idéer Digital Festival handler om medierne og demokratiet. Med fra Oxford har vi Rasmus Kleis Nielsen, professor i journalistik og fra sit hjem i København, Camilla Mehlsen, ekspert i digitale medier.

De vil fortælle om den offentlige samtale, medietrends, influencere og demokratisering af nyhederne. Spørgsmålet er om samtalen er blevet mere eller mindre ekskluderende – og hvor vi er på vej hen? Vært for samtalen er Informations Mathias Sonne fra sit hjem i Berlin.

Camilla Mehlsen er cand.mag., journalistisk lektor ved Center for Journalistik ved SDU. Hun er foredragsholder og forfatter til flere bøger om digitale medier og unge, desuden er hun medlem af Djøfs TechDK Kommission. Hun er forfatter til bogen Hvordan bliver vi digitalt dannede? (sammen med Vincent F. Hendricks), der er en del af vidensserien MODERNE IDEER.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her