Interview
Læsetid: 1 min.

Video: Vincent F. Hendricks og Stefan Herman diskuterer fremtidens dannelse

Var 2020 løsningernes eller katastrofernes år? I samtaleserien Moderne Idéer Digital Festival gør førende forskere status over tidens store udfordringer. I denne samtale diskuterer professor i filosofi Vincent F. Hendricks og rektor for Professionshøjskolen Metropol Stefan Herman, hvordan vi sikrer dannelsen i vores digitale liv
Var 2020 løsningernes eller katastrofernes år? I samtaleserien Moderne Idéer Digital Festival gør førende forskere status over tidens store udfordringer. I denne samtale diskuterer professor i filosofi Vincent F. Hendricks og rektor for Professionshøjskolen Metropol Stefan Herman, hvordan vi sikrer dannelsen i vores digitale liv
Redaktionen
14. januar 2021

Den fjerde samtale i Informations Moderne Idéer Digital Festival handler om fremtidens dannelse. Vi har inviteret Stefan Herman, rektor på Københavns Professionshøjskole, og Vincent Hendricks, professor i filosofi til en samtale om, hvordan det digitale livs udfordringer påvirker vores fællesskaber og almene og digitale dannelse? Vært for samtalen er Informations Mathias Sonne fra sit hjem i Berlin.

Vincent F. Hendricks er dr.phil., ph.d. og professor i formel filosofi. Han er leder af Center for Information og Boblestudier (CIBS) ved Københavns Universitet. Og så har han skrevet bogen Hvordan bliver vi digitalt dannede? sammen med Camilla Mehlsen. Bogen er en del af MODERNE IDEER-bogserien.

Stefan Hermann er rektor for Professionshøjskolen Metropol. Han er forfatter til en lang række bøger og har tidligere været vicedirektør på kunstmuseet ARKEN og chefkonsulent i Undervisningsministeriet. Han er forfatter til bogen Hvor står kampen om dannelsen? Som også er en del af MODERNE IDEER vidensserien.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her