Folk
Læsetid: 1 min.

Navalnyj er tilbage i sin celle, derfor tager hans datter imod stor menneskerettighedspris

Ruslands 45-årige oppositionsleder har overlevet et giftattentat og nu også sin egen sultestrejke – hans 20-årige datter repræsenterer nu i stigende grad den fængslede demokratiforkæmper
Ruslands oppositionsleder, Aleksej Navalnyj, er i dag forhindret i at tage imod en stor menneskerettighedspris i Genève, derfor tager hans datter imod den.

Ruslands oppositionsleder, Aleksej Navalnyj, er i dag forhindret i at tage imod en stor menneskerettighedspris i Genève, derfor tager hans datter imod den.

KIRILL KUDRYAVTSEV

Redaktionen
8. juni 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Kim Jong-un

Nordkoreas hersker har givet ordre til at slå hårdt ned på »reaktionære tanker« og »individualistisk, antisocialistisk adfærd blandt unge«. »Udenlandsk tale, hårstil og tøj er farligt som gift«, hedder det i hans motiverings-peptalk.

Daria Navalnaja

Ruslands oppositionsleder, Aleksej Navalnyj, er i dag forhindret i at tage imod en stor menneskerettighedspris i Genève, derfor tager hans datter imod den. Han er nu kommet sig efter endt sultestrejke og tilbage i sin gamle celle.

Marinbiologer

Verden over markeres i dag Havets Dag. Det sker på dyster baggrund. 70 procent af Jordens overflade er dækket af hav, men kun i 13 procent af klodens farvande findes der intakte, ubeskadigede økosystemer, konstaterer havforskere.

Jakob Ellemann-Jensen

Med venner som Cepos-økonom Mads Lundby Hansen, behøver Danmarks oppositionsleder ikke fjender. »Vi har ikke siden 2001 set et så uambitiøst og et så lidt reformivrigt Venstre,« erklærer  tænketanks-indpiskeren i Berlingske.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her