Nyhedsbrev
Læsetid: 1 min.

Tilbud i juli: Tilmeld dig nyhedsbrevet Europa og få gratis e-bog om de store franske forfattere

Nyhedsbrevet Europa er din vej ind i det, som optager sindene fra Helsinki til Sevilla. Både det seneste nye, men også med det historiske perspektiv, de nye ideer, det politiske og det kulturelle. Tilmeld dig nyhedsbrevet i juli 2022 for at få en gratis e-bog om de største franske forfattere
Nyhedsbrevet Europa er din vej ind i det, som optager sindene fra Helsinki til Sevilla. Både det seneste nye, men også med det historiske perspektiv, de nye ideer, det politiske og det kulturelle. Tilmeld dig nyhedsbrevet i juli 2022 for at få en gratis e-bog om de største franske forfattere

Eric Cabanis

Redaktionen
28. oktober 2021

Oplever vi en europæisk renæssance, hvor et nyt, selvtillidsfuldt Europa skaber sin egen vej i verden – eller tværtimod et smuldrende altmodisch kontinent, som dag for dag mister troen på sig selv?

Hver uge deler Informations tysk-franske motor Mathias Sonne og Tore Keller de bedste artikler fra ugen. Nyhedsbrevet Europa er din vej gennem vores kontinents sprækker, kringelkroge og politiske spændinger.

»Europa ville være næsten perfekt, hvis franskmændene brugte en time mindre på bistroen og tyskerne en time mere i sengen hver dag,« skrev den franske forfatter og politiker Jean Mistler.

Nu kan du så bruge en time – eller mindre – på at læse om de idépolitiske debatter og kulturelle kampe, som fejer henover vores gamle kontinent.

Hvis du tilmelder dig i juli 2022, får du en gratis e-bog med nyhedsbrevet. Det handler om bogen Frankrigs store forfattere, der er portrætter af digtere, tænkere, romanforfattere og kulturkritikere, som har formet vores måde at se, tænke og fortælle verden på.

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

For at forstå Europa skal du være europæer. Amerikanerne forstår os ikke.

Kenneth Krabat og Kurt Wissendorf Møller anbefalede denne kommentar
Bruno Petersen

Jeg tilmelder mig med forventninger om at de forskellige landes og specifikt de forskellige eu-medlemslandes demokratier og politikker bliver belyst. Oven på de belysninger kan man danne sig et reelt billede af EU, eu-ansøgerlande og “resten”. Der er nok at tage fat på. Ikke mindst processen i det store tema om EUs fremtidige forsvars-, forsynings- og sikkerhedspolitik.