Denne serie lukker. Tilmeld dig nyt nyhedsbrev for at få overblik over krigen i Ukraine

Vi lukker denne serie den nye krig i Europa og erstatter serien med et nyhedsbrev, som vi har valgt at kalde ’Krigen og verdensordenen’. Det giver et dagligt overblik over krigen, men kaster også et nyt blik på en verden i hastig forandring
Redaktionen
21. marts 2022

Siden før krigens begyndelse har vi i serien ’Ny krig i Europa’ bragt de bedste af vores artikler om situationen omkring krigen i Ukraine. Vi lukker nu serien og erstatter den med et spritnyt nyhedsbrev, som vi har valgt at kalde ’Krigen og verdensordenen’. Førsteudgaven lander i indbakken mandag eftermiddag den 21. marts.

Nyhedsbrevet giver et dagligt overblik over krigen i Ukraine og et nyt blik på en verden i konstant forandring, og det skrives af chefredaktør Rune Lykkeberg og en række skribenter fra avisen. Det sendes hver eftermiddag fem dage om ugen.

I nyhedsbrevet får du også de bedste af Informations artikler om krigen, som du hidtil ville have fået i serien. Hvis du vil med til premieren på nyhedsbrevet, kan du skrive dig op herunder.

Ny krig i Europa

Længe har man sagt, at Ruslands præsident Putin ikke har noget at vinde ved et gå i krig i Ukraine. Alligevel er krigen blevet en realitet. Ruslands invasion har en betydning, der ikke bare rækker ind i Ukraine, men også i NATO, EU og andre af russernes nabolande. Hvad gør Putin, Vesten og de tidligere sovjetrepublikker, Ukraine og Kina? I denne serie giver vi overblikket over den komplekse konflikt.

Seneste artikler

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her