Den Grønne Ungdomsbevægelse: Vi er oppe imod ’all talk, little action’

Caroline Bessermann og Andreas Stokkendal fra Den Grønne Ungdomsbevægelse fortæller i denne særudgave af Langsomme Samtaler om deres egen vej ind i aktivisme, og hvordan de bliver ved med at bevare troen på, at noget, der nærmest ligner en umulig opgave, faktisk kan løses
Collage lavet af Jesse Jacob med billeder taget af Den Grønne Studenterbevægelse.

Collage lavet af Jesse Jacob med billeder taget af Den Grønne Studenterbevægelse.

Redaktionen
19. oktober 2022

Klimaet er igen øverst på danskernes dagsorden op til folketingsvalget i næste måned. I denne særlige valgkampsudgave af Langsomme Samtaler har Rune Lykkeberg talt med dem, der var de grønne helte i sidste valgkamp, om hvad de vil gøre i den her valgkamp for at holde politikerne fast på at levere konkrete svar på klimaudfordringen.

Foran et livepublikum i Den Grønne Ungdomsbevægelses hovedkvarter på Nørrebro fortæller Caroline Bessermann og Andreas Stokkendal om deres strategi i valgkampen, om den bevægelse, de begge er en del af, om deres egen vej ind i aktivisme, og om hvordan vi kan udvikle argumenter i fællesskab, der bevæger os alle frem mod den store grønne transformation.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Mikael Bjerrum

Hej Rune. Du gemmer dig ift Lasse Ellegaards helt utilstedelige sexistiske klumme. Vil du fortsat have Lasse som medarbejder på Information? KH Mikael