SERIEFOLK

Heksedoktorer skal hjælpe Sadio Mané til VM

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Redaktionen
12. november 2022
  • Sadio Mané · Den senegalesiske fodboldspiller Sadio Mané var udset til at blive en af VM-slutrundens helt store profiler. Han var også personificeringen af det håb, som Senegal har om at blive turneringens store outsideroverraskelse. Nu er han imidlertid blevet alvorligt skadet.
  • Fatma Samba Diouf Samoura · Men håbet lever i Senegal. For som Fatma Samoura, som er Senegals Secretary General i FIFA siger til Europe1: »Vi kommer til at bruge vores heksedoktorer!« Adspurgt om det virker, svarer hun: »Vi håber på mirakler. Han (Sadio Mané, red.) skal være der.«
  • Yaya Touré · Det kan lyde som et spinkelt strå at klamre sig til, men det er ikke første gang, der bliver brugt heksedoktorer i topfodbold. Da Pep Guardiola i 2018 fravalgte Elfenbenskystens Yaya Touré i Manchester City, blev der ifølge Toures agent nedkaldt en afrikansk forbandelse over Guardiola.
 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her