Podcast
Læsetid: 1 min.

Podcast: Tysk politiaktion, færøsk valg, iranske protester og en kommende dansk regering

I denne uges Radio Information gør Lars Trier Mogensen status på regeringsforhandlingerne. Mathias Sonne udlægger statskupforsøget i Tyskland. Louise Schou Drivsholm gør os klogere på færøsk politik. Og Rune Lykkeberg har optur over støtten til Iran
I denne uges Radio Information gør Lars Trier Mogensen status på regeringsforhandlingerne. Mathias Sonne udlægger statskupforsøget i Tyskland. Louise Schou Drivsholm gør os klogere på færøsk politik. Og Rune Lykkeberg har optur over støtten til Iran

Illustration: Jesse Jacob

Redaktionen
9. december 2022

Et sted i Atlanterhavet, godt 1600 kilometer fra København, ligger 18 små øer, der tilsammen går under navnet: Færøerne. Landet er kendt som den mest reaktionære del af Rigsfællesskabet, men måske er der forandringer på vej i det ellers så konservative fiskersamfund. I denne uge gik færingerne til valg, og valgkampen har blandt andet budt på politiske diskussioner om homo- og queer-rettigheder, om kvinders ret til fri abort og så, selvfølgelig … om fisk. Louise Schou Drivsholm har besøgt det lille land mod nord og kigger forbi for at gøre os klogere på udviklingen deroppe.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her