Podcast
Læsetid: 1 min.

Hvad skal vi med landbruget?

Uenigheden var til at føle mellem Landbrug & Fødevarer, Danmarks Naturfredningsforening og Økologisk Landsforeningen, da Informations kantine dannede ramme for debat om landbrugets fremtid.
Uenigheden var til at føle mellem Landbrug & Fødevarer, Danmarks Naturfredningsforening og Økologisk Landsforeningen, da Informations kantine dannede ramme for debat om landbrugets fremtid.
Redaktionen
18. september 2023

Dansk landbrug er fanget i en dødsspiral, hvor landmænd presser bedriften, jorden og økonomien til bristepunktet.

Hvad er de aktuelle klima- og miljøudfordringer for landbruget her og nu? Hvad betyder den kommende CO2-afgift for landmændene og vigtigst af alt, hvad kan og bør landbruget gøre? Hvad skal de pålægges politisk, hvilke muligheder er der for et leve- og bæredygtigt fremtidigt landbrug?

Disse spørgsmål forsøger journalist på Information Jørgen Steen Nielsen sammen med et ekspertpanel at få svar på i denne podcast optaget i Informations Forsamlingshus. Panelet af eksperter består af Thor Gunnar Kofoed fra Landburg og Fødevarer, præsident for Danmarks Naturfredningsforening Maria Reumert Gjerding og forperson for Økologisk Landsforening, Louise Køster.

Arrangementet blev afholdt i samarbejde med Golden Days Festival.

Podcast

Informations forsamlingshus

Hør nogle af landets klareste hjerner udlægge verdens tilstand sammen med avisens journalister og redaktører i denne serie af live-arrangementer fra Informations forsamlingshus.

Seneste podcasts

 • En ny litteraturkanon - kun med kvinder

  22. september 2023
  Litteraturkritiker Erik Skyum-Nielsen fortæller i denne udgave af Informations Forsamlingshus om tilblivelsen af kvindernes litteraturkanon.
 • Maria Stepanova om ’Til minde om erindringen’

  30. juli 2023
  I denne udgave af Informations Forsamlingshus taler litteraturanmelder Bodil Skovgaard Nielsen med den russiske forfatter Maria Stepanova om sin bog 'Til minde om erindringen'.
 • Afrikas grønne kamp

  9. juli 2023
  Information undersøger året igennem Afrikas grønne kamp. I denne udgave af Informations Forsamlingshus taler avisens journalister om udfordringer, potentialet og mediernes ansvar i Afrikas klimakamp.

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her