Andreas Harder

  • 30. maj 2008

    Et levende håndværk

    Ost. Efter et år i Italien bliver savnet af friske, lokale, varierede varer stort
  • 16. maj 2008

    Fattigt men godt

    Fattigmandskost. Nød lærer fattige italienere at få meget smag ud af lidt. Og det kan vi andre nyde godt af
  • 2. maj 2008

    Fisken ud af dåsen!

    Nu er det tid. Den danske dåseklassiker makrel i tomat bygger egentlig på en god ide, men hvorfor skal dåsemad være så smagsmæssigt uinteressant
  • 11. april 2008

    Gode råvarer

    Hverdag. Slagter, fiskehandler, bager, grønthandler og købmand er på retur - og dermed en faglighed, der går ud over smagen i det daglige
  • 28. marts 2008

    En bitter smag af forår

    De sidste artiskokker, friske asparges og oliven
  • 7. marts 2008

    Startskud for friske urter

    Friske krydderurter skal bruges med generøs hånd. Også midt i storbyen kan man holde sig selvforsynende med friske urter