AYFER BAYKAL

 • 23. marts 2012

  4. runde: Miljøet kræver større omstilling

  En miljørigtig hovedstad kræver en større omstilling af trafikken! I 4. og sidste runde af læsernes trængselskommission debatterer Ayfer Baykal og Martin Geertsen de langsigtede initiativer for hovedstadens trafikpolitik. Er cykelinitiativer nok, eller kræver det en omstilling til elbiler, letbaner, en havnetunnel eller et nyt afgiftssystem?
 • 15. marts 2012

  3. runde: Er kollektiv trafik den bedste løsning mod trængsel?

  Er bedre kollektiv trafik den bedste løsning mod trængselsproblemer? Hvordan skal trafikken udvikle sig i København og hvad er de konkrete løsninger? Læs Ayfer Baykal og Martin Geertsens bud i 3. runde af læsernes trængselskommission.
 • 9. marts 2012

  2. runde: Bilister slipper for billigt!

  Bilerne beskattes og pålægges grønne afgifter, men er det overhovedet tilstrækkeligt, hvis man sammenholder alle konsekvenser ved bilismen - og hvad er løsningen? Teknik- og miljøborgmester Ayfer Baykal og Venstres hovedstadsordfører Martin Geertsen fortsætter debaten om trafikvisioner for København i anden runde af læsernes trængselskommission.
 • 2. marts 2012
 • 30. april 2011

  Frivillighed er skalkeskjul for nedskæringer

  Det bekymrer SF, at det er så uklart, hvor regeringen trækker grænsen mellem offentlige og frivillige samfundsopgaver
  Plejehjemsassistenter skal ikke erstattes af frivillige, understreger SF.
 • Læserbrev
  7. september 2009

  To-lærerordningen burde indføres i de små klasser

  Hverdagen i Københavns folkeskoler er ofte stresset. Begrænsede ressourcer, godt tyve elever i en klasse og et stort arbejdspres kan gøre det svært for underviserne at tildele hvert barn den opmærksomhed, som barnet har brug for...