Det at lave mad er et håndværk, og maden slutresultatet af veludført arbejde. Men håndværket trues af fastfood, takeaway og en akademisk tilgang, hvor mad åbenbart skal være kunst, skriver chefkok i Restaurationen i dette debatindlæg
Forargelsen over, at Michelinguiden ikke sender en stjernevrimmel efter danske restauranter, er stor. Men der er gode grunde til tilbageholdenheden. Sidste år nåede en fjerdedel af de stjernespækkede madhuse at dreje nøglen om, inden guidens brugere kunne nå frem. Og hvem kan sælge en guide til restauranter, der ikke længere eksisterer?
Danskerne har valgt maden fra for at bruge deres tid og penge på ligegyldig materialisme. Det er på tide, at vi tager skeen i den anden hånd og lærer danskerne at sætte pris på gode råvarer og lærer dem at lave ordentlig mad. Men at ændre danskernes madvaner er som at sælge dykkerudstyr til nomader i Sahara
Jeg har lige læst Rikke Lindhard Sengelsøs anmeldelse, omtale eller lyriske gendigtning (eller hvad det nu er) af Kødbyens Fiskebar. Af restaurant-omtaler er det indiskutabelt det mest mærkelige jeg til dato har læst
Danskerne er det folk, der bruger det mindste af deres indkomst på mad. Og selv om man forsker i børns sundhed og deres madvaner, forsvinder madoverleveringen ud af det danske køkken
Sisse Fagt spørger i artiklen "En sag om smag" (Information den 5. maj), "hvilken empiri" jeg bygger min betragtninger om fødevarekvalitet på.
Jeg er født i 1957. Min mor kan lave mad, og jeg har derhjemme aldrig spist andet end mad tillavet af dagsfriske varer...
Hvordan kan det lade sig gøre at få elever med vidt forskellige baggrunde, trosretninger, sprog og traditioner til at modtage undervisning og modnes i én og samme klasse?
Hvordan kan det lade sig gøre at få elever med vidt forskellige baggrunde, trosretninger, sprog og traditioner til at modtage undervisning og modnes i én og samme klasse?
Danskerne er det folk, der bruger det mindste af deres indkomst på mad. Og selv om man forsker i børns sundhed og deres madvaner, forsvinder madoverleveringen ud af det danske køkken
Det at lave mad er et håndværk, og maden slutresultatet af veludført arbejde. Men håndværket trues af fastfood, takeaway og en akademisk tilgang, hvor mad åbenbart skal være kunst, skriver chefkok i Restaurationen i dette debatindlæg