Børge Igor Brandt

  • Anmeldelse
    13. juli 2013

    Beværtet: På kanten af vandet

    Med Venedigs gondoler glidende stille forbi bordene præsterer Da Rioba et venetiansk køkken, der kan få sine gæster til at glemmme, at verden også kan være et ondt sted
    Længe inden desserten er man hensat i en tilstand af tilfredshed, hvor den eneste bekymring, der trænger ind, går på, om tjeneren skulle falde i vandet.
  • Anmeldelse
    15. juni 2013

    Beværtet: Tæt på det perfekte

    Det nyåbnede d’Angleterres køkken har rod i det franske, styr på serveringerne og blik for gæsternes ønsker og behov
    Køkkenkunst. Køkkenet går tilsyenladende ikke op i de religiøse forskrifter, der dikterer, at det menneskelige ikke må være fejlfrit. Vor anmelder fandt i hvert fald ikke fejlen.
  • Anmeldelse
    18. maj 2013

    Beværtet: Verdensklasse

    Bortset fra det vi ikke behøver at tale mere om, var mad og vin i verdensklasse. Til kærlighedsfejring i uhøjtidelige omgivelser
    Travlhed. Vi blev taget godt i mod og fik vores bord i restaurantens øvre halvdel med udsigt udover Skt. Peders Stræde til den ene side og det åbne køkken med de koncentrerede kokke til den anden. Foto: Thomas Nielsen
  • Anmeldelse
    20. april 2013

    Beværtet: Dejlig japansk hverdagsmad

    Et lille nyt sted med take away-salg og plads til 20 gæster serverer enkle simple hverdagsretter på japansk – og udgør et tiltrængt alternativ til den evindelige sushi
    Det er egentligt ikke til at sige, om Issa er en restaurant eller et take away-sted. Men maden, stedet og serveringen har en befriende hverdagspræget stemning.
  • Anmeldelse
    23. marts 2013

    Beværtet: Det eksklusive fordufter hurtigt

    Man skal nok være citysmart eller ligeglad med det hele for at befinde sig helt vel på Congo. Men køkkenet er velfungerende, og retterne ligner ikke noget, du kan få andre steder
    Party. Ankomsten og entreen er hemmelighedsfuld og eksklusiv. Men det bliver lagt på hylden, når frakken er lagt, og øret har fanget musikken.
  • Anmeldelse
    2. marts 2013

    Håndlavet mad på højt niveau

    En gevinst for hovedstaden i en tid, hvor fokus er så nordisk. De kan noget med at få det hele til at være lettere og friskere, end man forventer, når det er italiensk
    Niveau. Man for demonstreret at italiensk mad og vin generelt har et usædvanligt højt niveau og er samtidigt nede på jorden og uden så mange dikkedarer.
  • Anmeldelse
    2. februar 2013

    Höst: Ny Nordisk til uhørt lave priser

    Der er ikke så meget at vælge i mellem, men det er heller ikke nødvendigt, når det hele spiller. Cofocos nyeste restaurant satser på det enkle
    Rart. Her er rart, tjeneren er sød, og indretningen med levende træer, zink, rå mur og genbrug er den fine – men måske lidt damebladskedelige – ramme om det hele.
  • Anmeldelse
    5. januar 2013

    Beværtet: Café Victor

    Forglemmelige vine og en sej tærtebund. En café med historie er ikke garant for et køkken med personlighed
    Billedtekst. Café Victor åbnede i 1981 som fransk storbyrestaurant midt i København. I dag trænger ambitionsniveauet til at blive hævet en smule.
  • Klumme
    1. december 2012

    Det rimer på kød, charcuterie og indmad

    Pluto byder på international stemning, meget moderate priser og sindssyg lækker mad. Og bagefter kan det godt være lidt svært at rejse sig
    Stemning. Der er god stemning. Der bliver snakket højt og grinet, bestilt drinks og flirtet, poseret og hygget, ædt og drukket. Og tjenerne myldrer, men har også tid til at være tilstede, når der er brug for dem.

Sider

  1. Anmeldelse
    2. marts 2013

    Håndlavet mad på højt niveau

    En gevinst for hovedstaden i en tid, hvor fokus er så nordisk. De kan noget med at få det hele til at være lettere og friskere, end man forventer, når det er italiensk
    Niveau. Man for demonstreret at italiensk mad og vin generelt har et usædvanligt højt niveau og er samtidigt nede på jorden og uden så mange dikkedarer.
  2. Anmeldelse
    15. september 2012

    Forret, hovedret, dessert

    Et skjult sted i Kødbyen undersøger de, hvad der sker, hvis man bytter lidt om på det hele, begynder forfra – og skriver den kendte historie om til et digt
    Et skjult sted i Kødbyen undersøger de, hvad der sker, hvis man bytter lidt om på det hele, begynder forfra – og skriver den kendte historie om til et digt
  3. Klumme
    1. december 2012

    Det rimer på kød, charcuterie og indmad

    Pluto byder på international stemning, meget moderate priser og sindssyg lækker mad. Og bagefter kan det godt være lidt svært at rejse sig
    Stemning. Der er god stemning. Der bliver snakket højt og grinet, bestilt drinks og flirtet, poseret og hygget, ædt og drukket. Og tjenerne myldrer, men har også tid til at være tilstede, når der er brug for dem.
  4. Anmeldelse
    1. oktober 2011

    Gud bor i detaljen

    En blanding af jazz, vin, servering, og butik. Så sympatisk, at det giver lyst til at kigge forbi igen og måske nøjes med et glas og en chacutterietallerken i baren
    Nyt. Stedet er så nyt, at der mangler lidt fedtpletter på bordene, ligesom stemningen fra gæsterne ikke rigtigt har fået sat sig i væggene. Men ellers er der ikke mange steder at sætte en finger.
  5. Anmeldelse
    21. juli 2012

    Asiatisk på kryds og tværs

    Der findes to slags mennesker – dem, der synes asiatisk mad smager af opvask, og dem, der synes, det smager usandsynlig godt. Nam Nam i København gør sit for at overbevise skeptikerne
    I Singapore er det almindeligt, at man hver især bestiller, hvad man synes vil være det bedste bidrag til middagen, hvilket alle ved bordet så deler på kryds og tværs af tallerkenerne. Sådan kan man også med fordel gøre på Nam Nam på Vesterbrogade i København.
  6. Anmeldelse
    18. august 2012

    Beværtet Tisvilde Bistro

    Husk bikerbrillerne. Stedet er meget mere end et spisehus, men det er absolut værd at komme bare for madens skyld
    Mangler en kant. Alt er perfekt – næsten for perfekt. Men der mangler en overraskelse, en kant – bare en lille ting, der støder.