Børge Igor Brandt

Seneste artikler af
Børge Igor Brandt

Sider

Mest læste
  1. En gevinst for hovedstaden i en tid, hvor fokus er så nordisk. De kan noget med at få det hele til at være lettere og friskere, end man forventer, når det er italiensk
  2. De har stadig en del at arbejde med, men Brøderne Price skal nok finde ud at det og give København et sted, som byen har savnet
  3. Pluto byder på international stemning, meget moderate priser og sindssyg lækker mad. Og bagefter kan det godt være lidt svært at rejse sig
  4. Bar, vinbutik og spisested går op i en enhed af velsmag og velvære. Køkkenet satser dygtigt på at gøre den syvende himmel til mellemstation på vejen
  5. På Østerbro går traktørstedets leben, væggenes gode karma, stampublikummet og et spændstigt italiensk køkken op i en højere enhed
  6. Det kan også ligge gemt lidt af vejen midt i storbyen. Køkkenet har et ambitionsniveau, der lægger et hårdt pres på tallerkenen. Alligevel bliver det ikke for meget af det gode
  7. Et skjult sted i Kødbyen undersøger de, hvad der sker, hvis man bytter lidt om på det hele, begynder forfra – og skriver den kendte historie om til et digt
  8. Et lille nyt sted med take away-salg og plads til 20 gæster serverer enkle simple hverdagsretter på japansk – og udgør et tiltrængt alternativ til den evindelige sushi