Camilla Bojsen-Møller

Seneste artikler af
Camilla Bojsen-Møller

Sider

Mest læste
  1. Der skal enorme mængder mælk til at lave den populære bjergost Comté. Derfor har den gennem tiden samlet små samfund og isolerede bønder i kooperativer, og det gør den stadig i dag
  2. En sort stribe løber tværs gennem osten, og det har været morbiers kendetegn i over 200 år. Men vidste du, at det hele begyndte af nød?
  3. Gudskelov blev rødkitosten reddet – den passer nemlig perfekt til champagne
  4. Vi har talt om både køer og får, og nu er turen kommet til den prægtige ged, som står bag den kridhvide Sainte-Maure de Touraine, som kendes på strået, der går lige gennem ostens hjerte
  5. Velkommen til Informations franske osteskole, som hen over efteråret vil føre dig gennem 12 af de vigtigste oste fra ostens moderland – Frankrig. Kan du dem, er du nemlig rigtigt godt kørende udi ostens fortryllende verden, og vi lægger hårdt fra land med intet mindre end ostenes konge
  6. Ligesom roquefort sætter punktum på ostebordet, afslutter vi vores serie om franske osteklassikere med blåskimmelosten over dem alle: roquefort – osten, der er intet mindre end et mirakel