Cecilie Thorup

Cecilie Thorup

Seneste artikler af
Cecilie Thorup

Sider

Om

Født i 1990. Praktikant på Dagbladet Information. Bachelor i Dansk og Kulturjournalistik fra Københavns Universitet.

Mest læste
  1. »Er der ikke brug for alle, så burde man da få det bedste ud af det.« 80'ernes arbejdsløse var anarkistiske, selvudviklende og fandenivoldske.
  2. Velfærdssamfundet har påvirket vores mentalitet som civilborgere. Vi fokuserer i langt højere grad på rettigheder, og det har opdelt os i ideologiske stammer, der har meget lidt forståelse for hinanden
  3. Børn skal fra 7. klasse have en plan for deres fremtid, og det har gjort nutidens unge til konkurrencemindede individualister. Dermed er det også dem selv, de bebrejder, når de ikke kan finde job. »Vend blikket udad,« anbefaler formand for Yngresagen.
  4. ’Stop Fleksjobreformen’ har mønstret 2600 medlemmer på Facebook til kamp mod en reform, de mener stavnsbinder dem. Efter flere måneders kamp føler de kritikken er for døve øren i en tid med økonomisk krise og en politisk retorik, der ikke levner plads til klynkere.
  5. Vi står overfor et skred i vores måde at tænke storby på, hvor bilerne ikke længere er en del af kulissen, vurderer flere iagttagere
  6. Forurenende bilos, trafikulykker og trængsel – spørgsmålet er, om privatbilismen betaler en høj nok pris, når man tager konsekvenserne af biltrafik i betragtning.
  7. Fortsat mangel på viden om sygdom og skånebehov har den konsekvens, at diskrimination af fleksjobbere stadig er et problem på arbejdspladsen.