Charlotte Rørth

Artikler
 • Kronik
  22. februar 2017

  Vi er mange, der har mødt Jesus, mærket en hånd eller talt med en engel

  Mange advarede mig om, at jeg ville blive latterliggjort, hvis jeg fortalte om mit møde med Jesus. Men det er gået lige modsat. Det er, som om, folk trænger til et fællesskab, hvor de trygt kan tale om det guddommelige; det, der er så svært at finde ord for
  Alle på nær Charlotte Rørths forlagsredaktør og hendes mand var forvissede om, at hendes bog, ’Jeg mødte Jesus’, ville blive mødt med massiv fordømmelse og latterliggørelse. Men det skete ikke, tværtimod.
 • 30. januar 2015

  Jeg har mødt Jesus

  ’Det er lykkedes mig at leve et normalt dansk liv her først i det tredje årtusind samtidig med, at jeg går rundt med en viden om, at Jesus lever. Jeg er hverken blevet sær, mærkelig, verdensfjern, eller har lukket mig inde i min egen cirkel af hellighed. Langsomt er jeg er begyndt at tale mere med få om mødet’. Følgende er et uddrag af Charlotte Rørths ’Jeg mødte Jesus’
  Journalist og forfatter Charlotte Rørth var ikke et religiøst eller spirituelt menneske – før et møde i en spansk kirke ændrede hendes liv. Det har hun nu skrevet en bog om.
 • Kronik
  23. december 2014

  At tro på det uforklarlige

  Nu om stunder taler man ikke om undere og mirakler, som var de viden, der kan respekteres. Kun det rationelle godtages. Det er en skam, for er det ikke fornuftigt at acceptere, at undere og åndelighed kan være veje til erkendelser, veje til nye ideer og løsninger på nogle af de store kriser, verden står midt i?
  Kristne pilgrimme valfarter hele december måned til Fødselskirken i Bethlehem for at tænde julelys og bede på det sted, Jesus Kristus efter sigende blev født. Kirken er en af de ældste i verden og blev i 2012 optaget på UNESCOs Verdensarvsliste.