Christian Monggaards blog

Mere om Bergmans bolig

Som jeg forleden kunne berette i en artikel, er Ingmar Bergmans bolig på Fårö, Hammars, i fare for at blive solgt til en rigmand eller -kvinde fra Hollywood, blandt andet fordi den svenske regering ikke vl træde til og sikre huset status som nationalt mindesmærke.

I et blogindlæg på Guardians hjemmeside bakker filmkritikeren Peter Bradshaw nu de mange bekymrede Bergman-fans op.

Det sker under overskriften ’The Swedish government should buy and preserve Ingmar Bergman's home’, og Bradshaw skriver blandt andet:

»Can't the UN pass a new resolution to demand a special tithe, perhaps a 10% tax, to be levied on all DVD sales of Mamma Mia! throughout the world, and so buy Ingmar Bergman's home as it is, for future generations of cinephiles.«

Lad os håbe, den svenske regering lytter til ham.

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu