Christian Munch-Hansens blog

Kenny Werner på JazzVisit

Det hele begyndte i kulturbyåret 1996, da København var Europæisk Kulturby. Her var der tolv jazzvisits; Hver måned havde hovedstaden en international gæstestjerne, en artist in residence, hvilket førte til en lang række aktiviteter både i København og ude i landets øvrige større byer: workshops, master classes, pladeindspilninger, koncerter.

JazzVisits var en inspiration og et energitilskud til den danske jazzscene. Konceptet blev da også taget op i de følgende år med en række nye visitter, og der er udkommet to dobbelt-cd´er, der dokumenterer mange af de musikalske møder. Nu har arrangørerne Niels Christensen og Lars Thorborg (Copenhagen Jazzhouse) atter iværksat et par jazzvisitter. I denne måned 13.-26 oktober er der besøg fra den eminente amerikanske pianist Kenny Werner, og 17.-29. november gæstes landet af bassisten og vokalisten Etienne Mbappé fra Cameroun.

Kenny Werner kan stadig nås ved følgende koncerter:

18/10 kl. 21.30: Kenny Werner Danish Quintet
Copenhagen Jazzhouse

22/10 kl. 20: Kenny Werner/Jens Søndergaard Duo
Jazzselskabet, Århus

23/10 kl. 20: Kenny Werner Danish Quintet
Giant Steps, Svendborg

25/10 kl. 15: Kenny Werner/Jens Søndergaard Duo
JazzCup, København

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu