Christian Munch-Hansens blog

Rigeligt med Riel - 50 års jubilæum

Den danske trommeslager Alex Riel fejrer sit 50 års jubilæum som professionel musiker med fynd og klem. På lørdag 8. november holder han en stort anlagt koncert med hele tre forskellige bands på scenen i Kulturhuset, Islands Brygge kl. 20-24. Ved samme lejlighed udsendes to nye cd-indspilninger, hvor Riel kan høres med to stærke amerikanere, som han før har indspillet med, pianisten Kenny Werner og saxofonisten Jerry Bergonzi - i henholdsvis trio og kvartetformat.


Alex Riel er en institution i dansk jazztrommespil, som har arbejdet med et uhyggelig stort antal danske, europæiske og amerikanske musikere indenfor både jazz og rock siden 1960erne. I de senere år har han udsendt flere cd´er bl.a. med egen dansk trio.
Line-up til jubilæumskoncerten er ikke uinteressant:


Alex Riel Kvartet m. Jesper Lundgaard (bas), Olivier Antunes (klaver) og Benjamin Koppel (sax)
Riel Pasborg Drum Faces m. Stefan Pasborg (trommer)
The Riel Rock Surprise m. Anders Koppel (Hammond orgel), Aske Jacoby (guitar) + gæster.
Flere detaljer på Riels hjemmeside.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu