Claus Christensen

Sider

  1. Anmeldelse
    6. september 2002

    Alt går fra hinanden, Babe

    Livet gør ondt i Susanne Biers intense dogmedrama ’Elsker dig for evigt’, som handler om kærlighedens foranderlighed og rummer hudløse scener, man sent vil glemme
  2. Anmeldelse
    15. april 2005

    Lige i æblet

    Det er guddommeligt morsomt, når Anders Thomas Jensen parodierer behandlersamfundet og jonglerer med godt og ondt i sin hidtil bedste film, ’Adams æbler’
  3. Anmeldelse
    21. marts 2003

    Hvor er hans ben, Svend?

    Der er gang i kødhakkeren i Anders Thomas Jensens morbide delikatesse, ’De grønne slagtere’, som med høj humor karikerer menneskets forfængelighed
  4. 16. november 2001

    Lav dig en skinke til jul!

    Det er faktisk ikke alene muligt, men også underholdende og givtigt at gøre god skinke til sig selv og sine
  5. Anmeldelse
    31. december 2011

    En talemådes endeligt

    Nytårsaften er vigtig, men endnu vigtigere er det at være forberedt til dagen derpå
  6. 15. februar 2008

    Mad med syre - nyre!

    Det kan godt være, vi tror, vi har taget den franske madkunst til os med alt, hvad den har at byde på. Men næh nej, nyren er stadig genstand for ufortjent ringeagt - ufortjent, fordi den bare smager godt
    Det kan godt være, vi tror, vi har taget den franske madkunst til os med alt, hvad den har at byde på. Men næh nej, nyren er stadig genstand for ufortjent ringeagt - ufortjent, fordi den bare smager godt
  7. Anmeldelse
    18. januar 2003

    Den forkerte bog

    Auguste Escoffiers største og vigtigste gastronomiske værk genudgivet
  8. 2. november 2001

    Tørre fakta om saftige fugle

    Der er ikke meget fedt på en fasan, og man ender nemt med noget tørt stads