Claus Christensen

Seneste artikler af
Claus Christensen

Sider

Mest læste
  1. Bid. Gedden er berygtet, grim, fyldt med ben - og smager himmelsk
  2. Det er ikke mere dyreplageri at spise foie gras end at spise ethvert andet dyr, der bliver opfostret og slagtet for, at vi mennesker kan spise det
  3. Der er gang i kødhakkeren i Anders Thomas Jensens morbide delikatesse, ’De grønne slagtere’, som med høj humor karikerer menneskets forfængelighed
  4. Vor anmelder Claus Christensen blev sendt til forpremiere på Thomas Vinterbergs nye spillefilm. I stedet for en anmeldelse har vi modtaget nedenstående brev fra anmelderen til instruktøren
  5. Til biddet Den rødhårede kok slog sig hårdt på sin velmarmorerede bagfjerding og udbrød: »Gammeldags oksesteg! Vi skal sgu da have gammelsdags oksesteg! Med glaserede perleløg og gulerødder, aspargeskartofler, ribsgelé, græskar, syltede grønne tomater, drueagurker og rysteribs!« Manden ved tastaturet var overvældet...
  6. Til biddet Aristoteles, som levede små 400 år før Kristus, fortalte om krebsdyr, der levede i floderne, og nogenlunde samtidigt kender man til mønter med prægninger af krebselignende dyr, hvilket må siges at være en ganske god spådom om deres fremtidige prisniveau...
  7. I sidste uge gravede vi haven op for at bygge en grill – men der er tid til at blive gode venner med familien igen. Bare køb et lam og invitér 20-25 mennesker!
  8. Fisk. Pighvarrens sommersæson indbyder til asparges, spidskål og fjordrejer