Claus Christensen

Artikler

Sider

  1. Anmeldelse
    15. april 2005

    Lige i æblet

    Det er guddommeligt morsomt, når Anders Thomas Jensen parodierer behandlersamfundet og jonglerer med godt og ondt i sin hidtil bedste film, ’Adams æbler’
  2. Klumme
    24. august 2013

    Til biddet: Krebs kommer du ikke uden om på denne tid af året

    Ud over at give navn til by og sø har Nantua også givet navn til en sauce, som i al sin gribende enkelthed fremstilles ved at montere en sauce allemande med krebsesmør
  3. Anmeldelse
    28. august 2009

    Isnende intriger på magtens tinde

    Rumle Hammerich har begået sin bedste film – og den første overbevisende danske erhvervs-thriller, ’Headhunter’
    Rumle Hammerich har begået sin bedste film – og den første overbevisende danske erhvervs-thriller, ’Headhunter’
  4. 21. oktober 2000

    Oh, den oksesteg!

    Til biddet Den rødhårede kok slog sig hårdt på sin velmarmorerede bagfjerding og udbrød: »Gammeldags oksesteg! Vi skal sgu da have gammelsdags oksesteg! Med glaserede perleløg og gulerødder, aspargeskartofler, ribsgelé, græskar, syltede grønne tomater, drueagurker og rysteribs!« Manden ved tastaturet var overvældet...
  5. 23. maj 2008

    Kok, kend din pighvar!

    Fisk. Pighvarrens sommersæson indbyder til asparges, spidskål og fjordrejer
  6. 30. november 2002

    Manden bag Festen

    En af de mest geniale danske filmhistorier er opstået i hovedet på en ukendt mand, da han efter eget udsagn havde ’knald i låget’. Information har mødt ham
  7. Anmeldelse
    21. marts 2003

    Hvor er hans ben, Svend?

    Der er gang i kødhakkeren i Anders Thomas Jensens morbide delikatesse, ’De grønne slagtere’, som med høj humor karikerer menneskets forfængelighed
  8. Anmeldelse
    26. juni 2010

    Booom! Vi sprænger for at nyde smagen

    Engang sprængte man kød, så det kunne holde til magre tider. Nu sprænger vi for at nyde smags-eksplosionen her og nu