Når man som forleden aften får et par timer i selskab med professionalisme uden rutinepræg, kreativitet uden tab af impulskontrol og service uden servilitet, så får man sgu lyst til at nævne det
Januar er en glimrende måned at genvinde sin fornuft i, uden at saks, klister, stearinlys og tør konfekt gør det til en lidelse at opholde sig ved et bord
Nytår truer forude, og det er nu, du trækker den nederste skuffe i skrivebordet ud – den hvor du hver uge i 2014 har lagt en hundredekroneseddel til side til dette formål
Til biddet
Den rødhårede kok slog sig hårdt på sin velmarmorerede bagfjerding og udbrød: »Gammeldags oksesteg! Vi skal sgu da have gammelsdags oksesteg! Med glaserede perleløg og gulerødder, aspargeskartofler, ribsgelé, græskar, syltede grønne tomater, drueagurker og rysteribs!«
Manden ved tastaturet var overvældet...
Det kan godt være, vi tror, vi har taget den franske madkunst til os med alt, hvad den har at byde på. Men næh nej, nyren er stadig genstand for ufortjent ringeagt - ufortjent, fordi den bare smager godt