Claus Christensen

Seneste artikler af
Claus Christensen

Sider

Mest læste
  1. Det er guddommeligt morsomt, når Anders Thomas Jensen parodierer behandlersamfundet og jonglerer med godt og ondt i sin hidtil bedste film, ’Adams æbler’
  2. Der er gang i kødhakkeren i Anders Thomas Jensens morbide delikatesse, ’De grønne slagtere’, som med høj humor karikerer menneskets forfængelighed
  3. Til biddet Den rødhårede kok slog sig hårdt på sin velmarmorerede bagfjerding og udbrød: »Gammeldags oksesteg! Vi skal sgu da have gammelsdags oksesteg! Med glaserede perleløg og gulerødder, aspargeskartofler, ribsgelé, græskar, syltede grønne tomater, drueagurker og rysteribs!« Manden ved tastaturet var overvældet...
  4. Det er faktisk ikke alene muligt, men også underholdende og givtigt at gøre god skinke til sig selv og sine
  5. Auguste Escoffiers største og vigtigste gastronomiske værk genudgivet
  6. Fisk. Pighvarrens sommersæson indbyder til asparges, spidskål og fjordrejer
  7. Lever er et godt bud på velsmagende simpel mad, som vor mor stort set aldrig formåede at lave
  8. Prisen på søtungerne nærmer sig prisen på rødspætte. Det er ganske vist et tyndt alibi, for begge dele er hundedyrt. Men bare en gang imellem?