Claus Christensen

  • Klumme
    15. maj 2009

    Stængler og hoveder

    Forsommer. Det vælter for tiden op med gode sager i urtehaven - og det bør bestemt udnyttes
  • Klumme
    24. april 2009

    Fejr foråret!

    Sæson. Skal man smage det bedste af det bedste, så kommer der ikke noget meget bedre tidspunkt end lige nu
  • Baggrund
    3. april 2009

    Den spæde begyndelse

    Desserter som vil gøre børn glade og voksne nostalgiske
  • Anmeldelse
    20. marts 2009

    Forår eller ej

    Sæson. Det lunefulde vejr tilsiger os at plante et bordben i hver sin sæson
  • Kommentar
    6. marts 2009

    Sådan samler du familien - imod dig

    Udfordringer. Der er mange delikate måder at få middagsbordet i en normalfamilie helt for sig selv. Her er en af dem
    Udfordringer. Der er mange delikate måder at få middagsbordet i en normalfamilie helt for sig selv. Her er en af dem
  • Anmeldelse
    20. februar 2009

    Billig mad, der smager af en million

    Skank. Der skal spares, desværre - men ikke nødvendigvis på nydelsen
  • 6. februar 2009

    Vær ikke sur, spis kål

    Lang tid til maj. Sennep, kål, fiskesuppe hører sig til, når vinden tuder, katten jamrer, sneen fyger og skorstenen ryger
    Lang tid til maj. Sennep, kål, fiskesuppe hører sig til, når vinden tuder, katten jamrer, sneen fyger og skorstenen ryger
  • 23. januar 2009

    Tilbage til rødderne

    En stor tak til alle de mange nationaliteter, der har inspireret os kulinarisk. Men i dag er det vores egne rødder, vi skal tale om
  • 9. januar 2009

    Janus' måned

    Hul på det nye. Hvis de guder, der står for det spiselige, havde ment, at vi skulle bruge januar på at holde os tilbage, havde de ikke sørget for et så herligt udbud af delikatesser som netop nu
    Hul på det nye. Hvis de guder, der står for det spiselige, havde ment, at vi skulle bruge januar på at holde os tilbage, havde de ikke sørget for et så herligt udbud af delikatesser som netop nu

Sider

  1. Anmeldelse
    28. august 2009

    Isnende intriger på magtens tinde

    Rumle Hammerich har begået sin bedste film – og den første overbevisende danske erhvervs-thriller, ’Headhunter’
    Rumle Hammerich har begået sin bedste film – og den første overbevisende danske erhvervs-thriller, ’Headhunter’
  2. Anmeldelse
    15. april 2005

    Lige i æblet

    Det er guddommeligt morsomt, når Anders Thomas Jensen parodierer behandlersamfundet og jonglerer med godt og ondt i sin hidtil bedste film, ’Adams æbler’
  3. Anmeldelse
    6. september 2002

    Alt går fra hinanden, Babe

    Livet gør ondt i Susanne Biers intense dogmedrama ’Elsker dig for evigt’, som handler om kærlighedens foranderlighed og rummer hudløse scener, man sent vil glemme
  4. 21. oktober 2000

    Oh, den oksesteg!

    Til biddet Den rødhårede kok slog sig hårdt på sin velmarmorerede bagfjerding og udbrød: »Gammeldags oksesteg! Vi skal sgu da have gammelsdags oksesteg! Med glaserede perleløg og gulerødder, aspargeskartofler, ribsgelé, græskar, syltede grønne tomater, drueagurker og rysteribs!« Manden ved tastaturet var overvældet...
  5. 16. februar 2001

    Vive la cassoulet!

    Den store klassiske gryderet varmer mangt et fransk hjerte i den kolde tid
  6. Anmeldelse
    21. marts 2003

    Hvor er hans ben, Svend?

    Der er gang i kødhakkeren i Anders Thomas Jensens morbide delikatesse, ’De grønne slagtere’, som med høj humor karikerer menneskets forfængelighed
  7. Klumme
    21. august 2010

    Nu er det sæson for vagtler

    Beregn et par fugle pr. snude og vælg så en af de mange tilberedningsformer
  8. 15. februar 2008

    Mad med syre - nyre!

    Det kan godt være, vi tror, vi har taget den franske madkunst til os med alt, hvad den har at byde på. Men næh nej, nyren er stadig genstand for ufortjent ringeagt - ufortjent, fordi den bare smager godt
    Det kan godt være, vi tror, vi har taget den franske madkunst til os med alt, hvad den har at byde på. Men næh nej, nyren er stadig genstand for ufortjent ringeagt - ufortjent, fordi den bare smager godt