Claus Christensen

Seneste artikler af
Claus Christensen

Sider

Mest læste
  1. Det er guddommeligt morsomt, når Anders Thomas Jensen parodierer behandlersamfundet og jonglerer med godt og ondt i sin hidtil bedste film, ’Adams æbler’
  2. En af de mest geniale danske filmhistorier er opstået i hovedet på en ukendt mand, da han efter eget udsagn havde ’knald i låget’. Information har mødt ham
  3. Der er gang i kødhakkeren i Anders Thomas Jensens morbide delikatesse, ’De grønne slagtere’, som med høj humor karikerer menneskets forfængelighed
  4. Til biddet Den rødhårede kok slog sig hårdt på sin velmarmorerede bagfjerding og udbrød: »Gammeldags oksesteg! Vi skal sgu da have gammelsdags oksesteg! Med glaserede perleløg og gulerødder, aspargeskartofler, ribsgelé, græskar, syltede grønne tomater, drueagurker og rysteribs!« Manden ved tastaturet var overvældet...
  5. Bid. Gedden er berygtet, grim, fyldt med ben - og smager himmelsk
  6. Andet end kål. Hueferscherzl, Nuss og Wadlstutzen. For en wienerslagter var der mindst 16 forskellige stykker kød i en okses bagben. Og med Fleisch på østrigsk, kan det blive til ren Hochzeit
  7. Gedden er en rigtig grimrian af et rovdyr. Men med den rette håndtering kommer der skik på den. Og det er anstrengelserne værd
  8. Prisen på søtungerne nærmer sig prisen på rødspætte. Det er ganske vist et tyndt alibi, for begge dele er hundedyrt. Men bare en gang imellem?