Claus Christensen

Seneste artikler af
Claus Christensen

Sider

Mest læste
  1. Til biddet Den rødhårede kok slog sig hårdt på sin velmarmorerede bagfjerding og udbrød: »Gammeldags oksesteg! Vi skal sgu da have gammelsdags oksesteg! Med glaserede perleløg og gulerødder, aspargeskartofler, ribsgelé, græskar, syltede grønne tomater, drueagurker og rysteribs!« Manden ved tastaturet var overvældet...
  2. Det er guddommeligt morsomt, når Anders Thomas Jensen parodierer behandlersamfundet og jonglerer med godt og ondt i sin hidtil bedste film, ’Adams æbler’
  3. Engang sprængte man kød, så det kunne holde til magre tider. Nu sprænger vi for at nyde smags-eksplosionen her og nu
  4. Det er faktisk ikke alene muligt, men også underholdende og givtigt at gøre god skinke til sig selv og sine
  5. Der er både slagkraft og tankegods i den suverænt velspillede filmatisering af Jan Guillous kostskole-bestseller, ‘Ondskaben’
  6. ... og menuen er rejecocktail, stegt flæsk med persillesovs og jordbæris
  7. Til biddet Alle fisk er fede, det er blot sådan, at nogle af dem har fedtet i kødet, og andre i indmaden. Torsken har stort set alt sit fedt i indmaden – det er derfor torskelevertran er sådan en dejlig fed drik, som vi mindes med fornøjelse fra vores barndom...