Claus Christensen

  • Klumme
    15. maj 2009

    Stængler og hoveder

    Forsommer. Det vælter for tiden op med gode sager i urtehaven - og det bør bestemt udnyttes
  • Klumme
    24. april 2009

    Fejr foråret!

    Sæson. Skal man smage det bedste af det bedste, så kommer der ikke noget meget bedre tidspunkt end lige nu
  • Baggrund
    3. april 2009

    Den spæde begyndelse

    Desserter som vil gøre børn glade og voksne nostalgiske
  • Anmeldelse
    20. marts 2009

    Forår eller ej

    Sæson. Det lunefulde vejr tilsiger os at plante et bordben i hver sin sæson
  • Kommentar
    6. marts 2009

    Sådan samler du familien - imod dig

    Udfordringer. Der er mange delikate måder at få middagsbordet i en normalfamilie helt for sig selv. Her er en af dem
    Udfordringer. Der er mange delikate måder at få middagsbordet i en normalfamilie helt for sig selv. Her er en af dem
  • Anmeldelse
    20. februar 2009

    Billig mad, der smager af en million

    Skank. Der skal spares, desværre - men ikke nødvendigvis på nydelsen
  • 6. februar 2009

    Vær ikke sur, spis kål

    Lang tid til maj. Sennep, kål, fiskesuppe hører sig til, når vinden tuder, katten jamrer, sneen fyger og skorstenen ryger
    Lang tid til maj. Sennep, kål, fiskesuppe hører sig til, når vinden tuder, katten jamrer, sneen fyger og skorstenen ryger
  • 23. januar 2009

    Sådan er livet!

    Jonathan Demme, instruktøren bag bl.a. Ondskabens øjne, er aktuel med familiedramaet Rachel Getting Married med Anne Hathaway på rollelisten
  • 23. januar 2009

    Tilbage til rødderne

    En stor tak til alle de mange nationaliteter, der har inspireret os kulinarisk. Men i dag er det vores egne rødder, vi skal tale om

Sider

  1. Anmeldelse
    15. april 2005

    Lige i æblet

    Det er guddommeligt morsomt, når Anders Thomas Jensen parodierer behandlersamfundet og jonglerer med godt og ondt i sin hidtil bedste film, ’Adams æbler’
  2. Anmeldelse
    26. juni 2010

    Booom! Vi sprænger for at nyde smagen

    Engang sprængte man kød, så det kunne holde til magre tider. Nu sprænger vi for at nyde smags-eksplosionen her og nu
  3. Anmeldelse
    6. september 2002

    Alt går fra hinanden, Babe

    Livet gør ondt i Susanne Biers intense dogmedrama ’Elsker dig for evigt’, som handler om kærlighedens foranderlighed og rummer hudløse scener, man sent vil glemme
  4. 16. november 2001

    Lav dig en skinke til jul!

    Det er faktisk ikke alene muligt, men også underholdende og givtigt at gøre god skinke til sig selv og sine
  5. Anmeldelse
    18. januar 2003

    Den forkerte bog

    Auguste Escoffiers største og vigtigste gastronomiske værk genudgivet
  6. 7. december 2001

    Gammel kærlighed ruster ikke

    ’Innocence’ er en intelligent, varm og bevægende film om to aldrende mennesker, der efter 50 års adskillelse genoplever deres glødende teenagekærlighed
  7. Anmeldelse
    21. marts 2003

    Hvor er hans ben, Svend?

    Der er gang i kødhakkeren i Anders Thomas Jensens morbide delikatesse, ’De grønne slagtere’, som med høj humor karikerer menneskets forfængelighed
  8. 20. juni 2008

    Gu' gider vi gedde!

    Bid. Gedden er berygtet, grim, fyldt med ben - og smager himmelsk