Claus Christensen

Seneste artikler af
Claus Christensen

Sider

Mest læste
  1. Der er gang i kødhakkeren i Anders Thomas Jensens morbide delikatesse, ’De grønne slagtere’, som med høj humor karikerer menneskets forfængelighed
  2. Det er guddommeligt morsomt, når Anders Thomas Jensen parodierer behandlersamfundet og jonglerer med godt og ondt i sin hidtil bedste film, ’Adams æbler’
  3. Fisk. Pighvarrens sommersæson indbyder til asparges, spidskål og fjordrejer
  4. Bid. Gedden er berygtet, grim, fyldt med ben - og smager himmelsk
  5. Gedden er en rigtig grimrian af et rovdyr. Men med den rette håndtering kommer der skik på den. Og det er anstrengelserne værd
  6. Nogle tusind rådyr ud af en bestand på omkring 400.000 kan belave sig på at møde deres skaber i den kommende måned
  7. Til biddet Den rødhårede kok slog sig hårdt på sin velmarmorerede bagfjerding og udbrød: »Gammeldags oksesteg! Vi skal sgu da have gammelsdags oksesteg! Med glaserede perleløg og gulerødder, aspargeskartofler, ribsgelé, græskar, syltede grønne tomater, drueagurker og rysteribs!« Manden ved tastaturet var overvældet...
  8. En romtopf er en nyttig og hyggelig hobby, som gennem de kommende måneder vil retfærdiggøre mangt et besøg hos din vinhandler