TIRSDAG 28. februar 2017

Indland

Vridsløselille Fængsel står igen til lukning. Regeringen har benyttet det gamle fængsel som modtagecenter for flygtninge, men prisen har været skyhøj
Ældresagen og Dansk Røde Kors har tilsammen øget antallet af frivillige vågekoner fra omkring 300 til over 1.700 på fem år.

Udland

Systematisk voldtægt, ydmygelser og bloddryppende massakrer var dagens orden i det syriske ’Sikkerhedsfængsel 215’ i Damaskus, fortæller en af torturfængslets overlevende, Khansa Horan.

Kultur

Der er behov for et fundamentalt opgør med arbejdet som institution, mener forfatter Eskil Halberg, der selv har valgt et liv som delvis arbejdsfri.

Debat

Det siger ikke nødvendigvis noget om hele din generation, at du knækkede halsen i uddannelsessystemet, at du er afhængig af din mobiltelefon, eller at din udkårne hellere vil have en ældre mand.
De fleste ungdomsoprør har store målsætninger om at ændre samfundet og dets magtstrukturer. Min generations oprør handlede om at få et ungdomshus som erstatning for det på Jagtvej 69.
Det er den brede befolkning, der i hverdagen træffer de beslutninger, som skaber vækst eller det modsatte. Produktiviteten og forbruget er ikke underlagt elitens herredømme, selv om den lader som om
Læserbrev
Læserbrev
FOLK fra dagens avis

Ledere

De Radikale skylder – lige som SF, Alternativet og Enhedslisten – at oplyse, hvordan de vil undgå, at de og deres vælgere bliver taget ved næsen.
Af Grækenlands 11 millioner indbyggere har 427.000 forladt landet siden krisens begyndelse.