ONSDAG 22. februar 2017
Over de seneste ti år har EU brugt næsten 15 milliarder kroner på forskning i avanceret sikkerhedsteknologi.

Indland

Alternativet vil gøre op med karakterræset ved at lade skolerne selv bestemme, hvordan de karaktersætter eleverne. Hverken lærere eller elever giver dog høje karakterer til forslaget

Udland

Knap en million sydsudanesere forventes at flygte til Uganda i år.
Flytrafikkens vækst er afgørende for væksten i EU, siger EU-Kommissionen.
Plastikfolien i min køkkenlåge har fået en revne. Rådet fra fagfolk? Skift køkkenet ud til en ny model. Det er jo næsten ti år gammelt
Ny rapport fra Verdensbanken dokumenterer, at 90 procent af verdens fiskebestande enten er overfisket eller har nået grænsen for fiskeri.

Kultur

Kirkeminister Mette Bock er enig med Frederik Stjernfelt i, at det går for vidt, når Luther gøres til en art faderfigur for demokratiet.
Kan kapitalismekritik være en nøgle til Houllebecqs forfatterskab? Det mente Bernard Maris, fransk topøkonom og myrdet Charlie Hebdo-klummist.

Debat

Terror, kupforsøg og massive flygtningestrømme har givet den tyrkiske præsident Erdogan frit spil i sin kamp mod dem, der kan true hans magt.
Mange advarede mig om, at jeg ville blive latterliggjort, hvis jeg fortalte om mit møde med Jesus. Men det er gået lige modsat.
Med Donald Trump i Det Hvide Hus er regeringen nødt til at indse, at det ikke længere er nok blot at bidrage ’tilstrækkeligt’ til relevante internationale fora, eller at sende et minimum af soldater t
Læserbrev
Læserbrev
Læserbrev
FOLK fra dagens avis

Ledere

Licensen vender den tunge ende nedad; alle betaler det samme, uanset indkomst.
Forbyd bederum på offentlige uddannelsesinstitutioner. Det er indholdet af et beslutningsforslag, som Folketinget i går drøftede.